Pretraga

#Trending: Da li ste znali da se veš više ne nosi ispod odeće?

Tekst: BURO.

Buns out!

Kada se Camille Charriere poavila na svom venčanju prošle godine ne u jednoj nego u dve providne haljine znali smo da to neće proći tek tako. Pionirka trenda veša koji se vidi već je prethodno uspešno izvela Nensi Dojaka kombinacije na crvenom tepihu i pokazala nam koliko i sami želimo da ponesemo nešto slično (a sada i možemo zahvaljujući njenoj kolekciji za Mango) ali ove sezone groznica je zahvatila sve.

Zaboravite na našu estradu. Realno, veš ispod providne haljine je začuđujuće oslobađajući. Za početak, komadi su apsolutno konzervativni - donji delovi visokog struka i niskih izreza u stilu pedesetih koji realno podsećaju na mikro-šortseve i zavoreni gornji delovi. Haljine i suknje koje se nose preko uvek su statement sami za sebe i maksi dužine, bilo da su od čipke ili su ukrašeni kristalima pa daju glam efekat koji čini da telo izgleda savršeno bez trunke vulgarnosti.

U stvarnom životu, preko ovakvih haljina savršeno idu blejzeri (u stilu Giorgie Tordini), a komplet grudnjak/gaćice možete zameniti i bodijem. Efekat je jednako dobar. Najbolje "domaće" izvedbe izvele su Vanja Milićević i Marija Tarlać modelom haljine iz nove kolekcije, a mi smo složili novi #inspo folder baš na vreme za sezonu partija. Nema na čemu.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor