Pretraga

Ukoliko još uvek niste, nabavite svoj par providnih čarapa

Ukoliko još uvek niste, nabavite svoj par providnih čarapa

Tekst: BURO.

Premotajmo unazad do marta, na poslednju Chanel reviju održanu onako kako smo navikli, a na kojoj je prisustvovao i BURO. Srbija. Grand Palais pretvoren je u ogroman minimalistički set kroz koji su manekenke marširale ruku pod ruku - u providnim logo najlonkama. Belim i crnim. Da, primetili smo ih tada ali od raznih trendova nismo baš tipovali da će one postati najveći.

Ukoliko još uvek niste, nabavite svoj par providnih čarapa (фото 3)

@GIULIATORDINI

Vratimo se u ovaj oktobar i upravo su providne najlonke svuda, a ako na sebi imaju logo - tim bolje. Kako da ih nosite? Preko dana svakako  sa čizmama (prevrnutim, poput musketara ili chelsea modelima sa predimenzioniranim đonom a la Bottega) i mini dužinama. Uveče sa vrtoglavim stiletto štiklama, idealno na papučama. 

Ukoliko još uvek niste, nabavite svoj par providnih čarapa (фото 6)

@LEONIEHANNE

Chanel svakako nije jedina opcija, i gotovo da nema ekskluzivne modne kuće koja se nije uključila u igru. Tu su obožavani Fendi, Gucci (ne, ne predlažemo vam iscepane čarape za trocifrenu cenu i ovim putem vas zvanično molimo da ih preskočite), Balenciaga, Burberry, Wolford, Vetements i, naravno, Marine Serre. A ukoliko niste ljubitelj logoa, jednako dobro izgledaju i čarape na tufnice, na primer. 

Ukoliko još uvek niste, nabavite svoj par providnih čarapa (фото 9)

@PERNILLETEISBEAK

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor