Pretraga

Velika kragna je romantičan trend koji će obeležiti jesen. Pogledajte kako da je kombinujete

Velika kragna je romantičan trend koji će obeležiti jesen. Pogledajte kako da je kombinujete

Tekst: BURO.

XXL kragna je zaposela Instagram feedove. Ovo se istina nije baš desilo preko noći, zaukavala se početkom godine dok joj put svetske dominacije nisu presekli karantin i njegovi hitovi poput tye-dye trenerki. Petar Pan kragna je sve ovo strpljivo sačekala i sada se vratila na velika vrata, čini se, jača nego ikad. 

Ona dolazi u nekoliko oblika ali su svi jednako ženstveni. Bilo da su ukrašeni karnerićima ili vezom, od puplina ili muslina, uparuju se sa prslucima, bluzama čak i kožnim haljinama i uvek daju onaj retro vajb kome baš ne možete da odredite mesto ali želite da se uključite u igru. Ovo je lakše nego što možete i da zamislite pošto originalne verzije Petar Pan kragni zapravo dolaze same za sebe, odnosno nisu zašivene pa ih možete pomerati sa jedne na drugu kombinaciju kako vam se prohte.

Velika kragna je romantičan trend koji će obeležiti jesen. Pogledajte kako da je kombinujete (фото 3)

@FUNDACHRISTOPHERSEN

Neki od najslikanijih komada sezone, poput Miu Miu bluze, sigurno će inspirisati mnoge varijacije na temu koje ćete pronaći po high street prodavnicama ali za komad koji oko sebe nosi ovako jaku vintage auru prosto je šteta da ne probate da nabavite neku zaista originalnu (a uz savete insajdera koje smo za vas skupili ovo je lakše nego ikad).

Zakačite je na svoju omiljenu letnju haljinu i tako je odvedite u jesen, stavite je na bluzu i uparite sa pantalonama visokog struka, izbacite preko pletenog prsluka bez rukava ili kardigana sa velikim dugmetima... Mogućnosti su bezgranične, uključite se!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor