Pretraga

Zbog ova 3 modela svetlucavih sandala plesaćete cele noći

Tekst: BURO.

Jedna (mudra) osoba iz BURO. redakcije jednom je izjavila kako su "Sandale kategorija kroz koju možemo da oslobodimo svoju unutrašnju svraku. Jer što više detalja, cirkona i kristala imaju, sandale i dalje mogu da deluju baš taman." Univerzalna istina, složićete se? I to istina koja važi duplo kada dođe sezona praznika i izlazaka.

Ova tri modela su toliko over the top da ne možemo da odvojimo pogled od njih, sanjamo ih i prema njima merimo sve ostale. Upoznajte ih, a zatim pronađite neke slične varijacije na temu. Jedini potencijalni problem? Toliko su primamljivi da će vam možda sopstvena stopala u njima biti zanimljivija od ljudi oko vas. 

Jimmy Choo Josefine

Ako smo prošle godine izgubili glavu za modelom Thyra (a iskreno, neki od nas još uvek je nisu povratili), ove sezone na listu želja sa Jimmy Choo potpisom stavljamo i model Josefine. Ok, lista je na zaista dugom štapu što zbog činjenice da su na većini sajtova rasprodate, što zbog toga što koštaju koliko i mali (doduše polovan) auto. Dostupne su u tri boje, a nekako nam se najviše dopada upravo onaj sa žutom kožom!

Zbog ova 3 modela svetlucavih sandala plesaćete cele noći (фото 1)
Zbog ova 3 modela svetlucavih sandala plesaćete cele noći (фото 2)

René Caovilla Cleo

Ovaj model koji se obmotava oko stopala i članka ekvivalent je resama na haljini pošto je ukrašen fasetiranim perlama koji vise sa njega poput mini-privezaka i hvataju svetlo pri svakom pokretu (o plesu da ni ne pričamo). Dostupan je u crnoj (sa neprozirnim crnim perlama) i srebrno-beloj varijanti sa providnim perlama poput kristala. 

Aminah Soleil

Glamur na kub jeste njen zaštitni znak i dizajnerka cipela Aminah Abdul-Jillil planetarno je poznata u krugovima koji ga se nikada ne odriču. Model Soleil dolazi u crnoj i boji kože, a u kom bismo radije zablistli - ne znamo.

Zbog ova 3 modela svetlucavih sandala plesaćete cele noći (фото 3)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor