4 modne saradnje koje su nam ulepšale ovu nedelju

    10.03.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/saradnjemart_cover.jpg

    Ako stalne kolaboracije i jesu postale nova pokretačka snaga mode, to ne znači da se ne radujemo i onim kratkoročnim! Dropovi i dalje ne gube svoju zavodljivost pogotovo ako se među njima nalaze sportski modeli sa potpisom Ricka Owensa ili tech inovacije maksimalno dizajnerski upakovane. Skrolujte, donosimo vam svoje favorite.

    Thom Browne X Samsung

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1583848107782481-1.gif

    Američki dizajner poznat po svojoj ekstravaganciji i Samsung su možda na prvi pogled neočekivan spoj tehnologije i visoke mode, ali koliko dobro u praksi idu zajedno možemo da vidimo na primeru nove edicije Galaxy Z Flip sklopivog telefona, koji je ovom prilikom izveden u karakterističnim Thom Browne bojama. Galaxy Z Flip Thom Browne Edition stvoren je za one koji se ne plaše da istupe i budu drugačiji – kao i za one koji žele da tehnologija koju koriste ostavlja isti utisak kao i njihova garderoba. U centru pažnje su štrafte u beloj, crvenoj i teget boji, prepoznatljive za brend Thom Browne, na modernoj sivoj osnovi. Dizajn i tech poslastica Galaxy Z Flip Thom Browne Edition telefon zvanično je u prodaji od ovog meseca.

    Rick Owens X Champion

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1583848106806555-1.gif

    Rick Owens svom portfoliju uspešnih saradnji ovog meseca dodaje i sportski brend Champion, a komadi sa njihovim zajedničkim potpisom ulaze u prodaju 12. marta. Kolekcija je namenjena i ženama i muškarcima u Rickovoj karakterističnoj paleti crne, sive i sive sa sedefastim finišom, a obuhvata i mini liniju pamučnog veša. Tu su i Champion klasični komadi u Owens reinterpretaciji: mrežasti šortsevi, lagane vetrovke, laki kišni mantili bez postave i Reverse Weave donji deo trenerke su srce kolekcije. Neki od komada na sebi imaju i novi logo: slovo C u izduženoj asimetričnoj zvezdi. Goth sportswear? Upisujemo se na listu.

    Mytheresa x Versace

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1583848107993513-1.gif

    Od sutra, 11. marta, na luksuznoj e-commerce platformi Mytheresa će se u prodaji naći njihova ekskluzivna capsule kolekcija napravljena u saradnji sa brendom Versace. Nova pastelna paleta sa sobom donosi novu verziju svih ikoničnih elemenata italijanskog brenda i daje im novi vajb: tu su očekivani barokni dezeni, ukrojena odela i mini haljine, trikoi i helanke, a sve ovo začinjeno obaveznim zlatnim detaljima. Kampanja koja je savršen omaž brendu ali mu daje i novi dah svežine, snimljena je u Majamiju i potpisuje je fotograf Nick van Tiem.

    Dior Men i Maluma

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/03/1583848106899796.jpg

    Ok, ovo nije striktno modna saradnja ali je svakako kreativna, a mogli smo i pretpostaviti da se nešto sprema u onom trenutku kada se Maluma teatralno pojavio na pre-fall muškoj reviji u Majamiju u kabrioletu. Kim Jones, kreativni direktor muške divizije brenda Dior, dizajnira kostime za Maluminu svetsku turneju 11:11, a pevač će se na sceni u njima prvi put pojaviti 11. marta i nositi ih do 4. aprila. Dvojica kreativaca upoznali su se prošle godine u Parizu i odmah pronašli zajednički jezik pa će Maluma na sceni poneti monohromne kombinacije, odela kao i providni kombinezon u vintage novinskom printu kuće Dior.

    Saznaj više:
    Povezani članci: