Pretraga

6 stvari koje možda niste znali o Cruise kolekcijama za 2020.

6 stvari koje možda niste znali o Cruise kolekcijama za 2020.

Svi interesantni momenti skupljeni na jednom mestu

Tekst: BURO.

Cruise kolekcije su jednom rečju SPEKTAKULARNE. Dizajneri se utrkuju ko će izabrati bolju destinaciju za ovu prezentaciju, budžeti ne predstavljaju problem, napravljeni su posebni hashtagovi koji se pretražuju hiljadama puta u roku od odmah. Chanel je Grand Palais pretvorio u železničku stanicu sa kompletno postavljenim šinama, peronima i restoranom. Louis Vuitton je pretvorio JFK aerodrom u futurističku oazu. El Badi palata u Marakešu je bilo mesto koje je preplavilo Instagram zbog Dior revije koja se u njemu oržavala. A Miuccia Prada je iskoristila sedište svoje kompanije u Njujorku kao prostor za reviju i to samo koji dan pre održavanja Met Gale.

Ali umesto da vam prikazujemo revije ili govorimo ko je sedeo u prvom redu izabrali smo da sakupimo sve zanimljivosti koje su se dešavale pre, za vreme i posle. Pa da počnemo.

1. Dior je svoje zvanice prevezao u Marakeš Dior avionima. Da. Dobro ste čuli

Nakon što su popili brendirane đuseve pre poletanja zvanice su se uputile u brendirane avione gde su ih čekali brendirani nasloni za glavu, brendirani peškirići, a po sletanju u Marakeš spavali su u hotelu na jastucima koji su na sebi imali izvezen Dior logo. They really went all out!

6 stvari koje možda niste znali o Cruise kolekcijama za 2020. (фото 1)

2. Na Prada reviji Marc Jacobs se prvi put nakon venčanja pojavio u javnosti sa mužem

Postoji prvi put za sve, pa se tako i Marc Jacobs pojavio prvi put u javnosti sa mužem nakon njihovog venčanja. " Bili smo ovde prošle godine ali smo tada bili samo vereni" rekao je Marc pre nego što se pozdravio: "Zdravo, Uma!"

"Hey bebe! Čestitam!" uzvratila je Thurman. 

6 stvari koje možda niste znali o Cruise kolekcijama za 2020. (фото 2)

3. Na Louis Vuitton pisti se prošetao Batman (ili kako ga Nicolas Ghesquière zamišlja)

"Jedna od inspiracija za ovu reviju bio je Gotham City", izjavio je Nicolas. To smo mogli da vidimo kada je na pistu izašla Rianne van Rompaey u outfitu koji je bio omaž trikou kakav je Bruce Wayne nosio 60ih u Batman TV seriji.

6 stvari koje možda niste znali o Cruise kolekcijama za 2020. (фото 3)

4. Prada Bowling Bag se vratila nakon 20 godina

U svojoj kolekciji "Sincere Chic" 2000. Prada je prikazala prvi put ovu torbu koje je uskoro postala simbol te decenije. I upravo u cruise kolekciji koja se poklopila sa dvadesetogodišnjicom te revije Miuccia je odlučila da je vrati u dve varijante. Klasična veličina i manja koja se nosi na ramenu. Birajte. 

6 stvari koje možda niste znali o Cruise kolekcijama za 2020. (фото 4)

5. Mačka je postala zvezda Dior defilea

Ovo niko nije očekivao. Ako niste do sada pogledali video evo vam prilike. U njemu se vidi mačka koja izlazi na pistu za vreme defilea, mirno hoda u suprotnom smeru od manekenki, i po završetku defilea kreće ka prvom redu gde obeležava teritoriju po haljini jedne gošće. Ništa nismo izmislili.

 

6. Na Chanel reviji glavna zvezda je bila Kiera Knightley 

Samo veče pre Kiera se pojavila u srebrenoj haljini na promociji Chanel satova i pokazala svoj trudnički stomak čime je prvi put javno obelodanila da očekuje drugo dete. Kada je stigla na cruise reviju i pored gomile poznatih koji su se našli u prvim redovima ona je bila ta o kojoj su svi pričali. Srećno!

6 stvari koje možda niste znali o Cruise kolekcijama za 2020. (фото 5)

 

 


Povezani članci

Buro 24/7 Izbor