Pretraga

Anna Sui izbacila je limitiranu kolekciju svojih legendarnih modela iz 90-ih i 2000-ih

Tekst: BURO.

Foto: Press

Anna Sui definitivno nosi #trending n društvenim mrežama pošto njen legendarni brend, zahvaljujući opsisiji svim retro stvarima, otkriva potpuno nova generacija. Poslednjih nekoliko godina, dizajnerka nam na kašičicu servira neke od svojih voljenih modela iz arhive prektično ispod radara - kao na primer na svom Depop shopu - a sada je konačno ponovo zakoračila u veliku ligu prvom saradnjom sa sajtom SSENSE.  

Anna Sui izbacila je limitiranu kolekciju svojih legendarnih modela iz 90-ih i 2000-ih (фото 1)
Anna Sui izbacila je limitiranu kolekciju svojih legendarnih modela iz 90-ih i 2000-ih (фото 2)

“Sa platforme SSENSE počeli su da kupuju našu kolekciju pre dve godine i njeihova selekcija je od početka bila fanastična zato što bajeri odlično poznaju sve grunge kolekcije i devedesete. stalno su me ohrabrivali "Zašto ne uradiš ponovo nke komade iz prošlosti?"" izjavila je Sui ovim povodom.

Anna Sui izbacila je limitiranu kolekciju svojih legendarnih modela iz 90-ih i 2000-ih (фото 3)
Anna Sui izbacila je limitiranu kolekciju svojih legendarnih modela iz 90-ih i 2000-ih (фото 4)
Anna Sui izbacila je limitiranu kolekciju svojih legendarnih modela iz 90-ih i 2000-ih (фото 5)

Nova kolekcija, logično nazvana “Blast From The Past” donosi nam revampovane vintage modele iz prolećnih kolekcija brenda Anna Sui iz 1993. i 2001. godine i mešavina su onoga što je danas (ponovo) u trendu kao na primer Annini raznobojni prugasti kardigani i rukvice bez prstiju, kao i topova za izlaske iz 2000-ih od mrežaste tkanina vezane u čvorove. 

Anna Sui izbacila je limitiranu kolekciju svojih legendarnih modela iz 90-ih i 2000-ih (фото 6)
Anna Sui izbacila je limitiranu kolekciju svojih legendarnih modela iz 90-ih i 2000-ih (фото 7)

“Savršeno smo se proveli dok smo gledali moje stare kolekcije," rekla je Sui. "Modeli koje smo odabrali savršen su balans nostalgije koja je zahvatila modu. Oseća se u vazduhu već koju godinu, a sada je preplavila sve." Modeli su dostupni na zvaničnom sajtu Anne Sui i na platformi SSENSE, već smo odabrali svoje favorite (i pustili Sonic Youth).

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor