[the_ad_placement id="mobile-banner-article-top"]

Capsule kolekcija brenda Ines Atelier je tu!

10.07.2019.
[the_ad_placement id="half-page-article-desktop"]
RECOMMENDED
[the_ad_placement id="mobile-banner-text-top"]

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/ines_capsule_cover.jpg

Točak mode u poslednjih nekoliko godina ubrzao se nezamislivo i svi mi zaposleni u toj industriji jureći hvatamo beleške u letu, brzo prepoznajući trendove koji istog trenutka postaju vest. I sami kreatori su morali da se prilagode tempu koji je digitalni svet doneo sa sobom i promene način svog rada, kao i prezentovanje svojih kolekcija. Ta promena je globalna i sveobuhvatna, pa ne iznenađuje činjenica da i srpski dizajneri poštuju nova pravila. Ines Janković je zato za svoj brend Ines Atelier kreirala novu mini kolekciju za leto 2019, a u nastavku godine planirano je više manjih celina, umesto dosadašnje dve velike prezentacije zimske i letnje kolekcije.

Radi se o konceptu “see now, buy now” koji u praksi znači da se se svi modeli koje danas možete videti u lookbooku već mogu kupiti u radnji. Dizajnerka nam je pripemila modele koji već na prvi pogled očitavaju o čijem se potpisu radi, ali ovog puta boje su te koje dominiraju. Tu su nijanse kao što je neodoljiva Barbie roza, hladna mint, nežna ljubičasta i neon žuta. Ove kreacije kao da vrište – leto!

Svi oni koji već vole Inesine modele voleće činjenicu da ovi komadi odeće laskaju ženskoj figuri, ističući njene atribute na suptilan način. Ženstvenost je ovde imperativ, ali zahvaljujući detaljima kao što su karneri, široki kaiševi, predimenzionirani rukavi i asimetrija, kreacije imaju i tu neodoljivu šik privlačnost. Možda je vreme da skupite hrabrost za šorts visokog struka i top sa karnerom u blistavoj ružičastoj boji? Mi defitnivno razmišljamo o tome…

Nek letnje igre počnu!

Saznaj više:
Povezani članci: