Ciao Kendall! Top model briljira u ulozi italijanskih diva u novoj kampanji brenda Reserved

    01.10.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/10/reserved_cover.jpg

    Iako ima samo dvadeset i tri godine, Kendall Jenner već devet godina gradi karijeru u modi. Danas je, sa svojih 180 cm, na prvom mestu liste najplaćenijih manekenki magazina Forbes, a njenih 116 miliona pratilaca dokaz su da je apsolutni fenomen pop kulture. Nakon bezbroj naslovnih strana i snimljenih kampanja za luksuzne brendove poput Chanela, Kendall je danas zaštitno lice najnovije kampanje brenda Reserved za jesen/zimu 2020. godine.

     

    U videu koji podseća na ultimativni modni san, Kendall nam otkriva deliće svoje ličnosti i glumačkog talenta. Barokna italijanska vila je savršena scenografija za njenu igru u kojoj se pretapa iz jednog u drugi ideal ikoničnih italijanskih ženskih likova. U jednom trenutku je dekadentna aristokratkinja iz Fellinijevih filmova, u drugom retro mod-devojka u zanosu plesa, pa onda buntovnica iz devedesetih i fantazmagorična sirena koja pliva po akvarijumu u vrtu. Ona u kampanji „Ciao Kendall“ otkriva neka od svojih mnogih fascinantnih lica, a moda joj je glavni pomagač u ovoj igri. Kolekcija brenda Reserved za jesen/zimu 2020. godine izvor je ekstremnih inspiracija, ona poziva na zabavu i slobodu ali i igranje mnogih uloga što ikona stila generacije Z koristi kako bi iskazala svoje fantazije i želje.

     


     

    Scenarista, režiser i koreograf videa i kampanje „Ciao Kendall“ je Gordon von Steiner, taletnovani kreativac koji iza sebe ima saradnje sa imenima kao što su Prada, Gucci i mnogi modni magazini. Do sada je već bio iza kamere za ekskluzivne Reserved kampanje #ILoveYouCindy ili #ICanBoogie. Stajling je poveren poznatom stilisti Jacobu K, čestom saradniku Kendall Jenner.

     

     


     

    Scenarista, režiser i koreograf videa i kampanje Ciao Kendall je Gordon von Steiner, taletnovani kreativac koji iza sebe ima saradnje sa imenima kao što su Prada, Gucci i mnogi modni magazini. Do sada je već bio iza kamere za ekskluzivne Reserved kampanje #ILoveYouCindy ili #ICanBoogie. Stajling je poveren poznatom stilisti Jacobu K, čestog saradnika Kendall Jenner.

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: