Da li ste čuli? Stigao je H&M online shop! Ovo je BURO. izbor najboljih komada

    10.11.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/11/hmm_cover.jpg

    Da, to podrazumeva i artikle iz H&M Home linije

    Šta smo radili prethodna dva dana? Realno, završavali smo one obaveze koje su baš, baš morale biti završene, jer smo svo svoje preostalo vreme proveli na adresi hm.com! Sada je tamo aktivan online shop, otvorio se novi portal kupovine koji podrazumeva (i više nego) bogat izbor odeće i aksesoara za žene, muškarce i decu. Ali i fantastični H&M Home odeljak koji je sada ekskluzivno online dostupan i na našem tržištu.

    U praksi to znači da ćete na toj adresi od sada moći da u svakom trenutku pronađete komade koji su vam potrebni, od onih glamuroznih, zabavnih sa šljokicama, sve do onih finih, mekanih od mohera. Kakvo god da vam je raspoloženje, jasno je da H&M ima rešenje. Možete kupovati preko srpske verzije sajta, ili ako vam je zgodnije možete koristiti H&M aplikaciju. Obavezno oformite svoju wishlist-u, jer ćete tako svoje favorite uvek imati na oku i biće vam lakše da pratite kupovinu i odlučite se za one stvari koje vam zaista i trebamo (još uvek se učimo toj mudrosti).

    Uz lansiranje online prodavnice, H&M kupcima u Srbiji sada nudi i program lojalnosti – Hello Member. Kao dobrodošlicu za sve nove članove programa lojanosti, H&M nudi 20% popusta na celu kupovinu online i u prodavnicama, sve do 20. novembra. Osim ponude dobrodošlice, članove H&M programa lojalnosti očekuju posebne pogodnosti poput rođendanskih ponuda, pre-access ponuda i mnogo toga drugog. Više informacija pronađite na linku.

    Kako bismo vam pomogli u sastavljanju jesenje šoping liste, BURO. tim je odabrao svoje favorite. Modni miks sadrži komade koji momentalno asociraju na eleganciju, a u zavisnosti od stajlinga možete ih poneti na sve prigode koje nam predstoje u prazničnom periodu. Ono što vam je zagarantovano jeste da ćete biti najbolje obučena osoba u prostoriji. A ako želite da zimski period provedete ušuškani kod kuće, predlažemo detalje koji će osvežiti vaš dom. Win-win!

    Saznaj više:
    Povezani članci: