Pretraga

Donatella Versace i Cher udružile su snage za Pride Month: Upoznajte Chersace

Donatella Versace i Cher udružile su snage za Pride Month: Upoznajte Chersace

Tekst: BURO.

Foto: @versace @cher

Versace portfolio saradnji dobio je genijalan dodatak povodom Meseca ponosa i to zahvaljujući lgbtq ikoni Cher, glavom i bradom. Legendarna pevačica se udružila sa italijanskim brendom na limitiranoj capsule kolekciji Chersace, koja nam donosi unisex komade i čiji prihod od prodaje će podržati Gender Spectrum - dobrotvornu organizaciju koja daje resurse i stvara rodno-osetljivu i inkluzivnu sredinu za rodno-raznolike mlade.

Donatella Versace i Cher udružile su snage za Pride Month: Upoznajte Chersace (фото 1)

Cela kolekcija je od sinoć dostupna na zvaničnom Versace sajtu, a u njoj ćete pronaći komade u rasponu cena od 123 do 3.350 dolara od kojih svaki na sebi nosi Versace Meduzu u duginim bojama i Chersace ispis. Zvezda kolekcije je majica sa ovim motivima izrađenim od raznobojnih kristala, a koja na sebi nosi potpise kako Versace tako i Cher, a posebno smo bacili oko na crni kačket sa istim logom i njihovim izvezenim potpisima.

Donatella Versace i Cher udružile su snage za Pride Month: Upoznajte Chersace (фото 2)

"Donatella i ja smo odavno bliske prijateljice," izjavila je Cher. "Jednostavno je imalo smisla da naša prva saradnja bude povezana sa LGBTQ zajenicom i Mesecom ponosa koji slavi zajednicu koja nam oboma toliko puno znači. Želele smo da napravimo zabavnu kolekciju koja će pri tom biti u dobru svrhu i nadamo se da će vam se dopasti."

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor