Pretraga

Donosimo vam novu Batakovic Belgrade kampanju čije je zaštitno lice Nataša Vojnović

Tekst: BURO.

Foto: Dušan Reljin

Osnivačica i dizajnerka brenda Batakovic Belgrade je nekadašnji model Iva Bataković koja je svoje dugodišnje bavljenje modom utkala u identitet svog brenda. Na sebi svojstven način, Iva je od samog početka koristila najkvalitetnije materijale i upečatljive forme u želji da modernu ženu prezentuje na drugačiji način.

Donosimo vam novu Batakovic Belgrade kampanju čije je zaštitno lice Nataša Vojnović (фото 1)
Donosimo vam novu Batakovic Belgrade kampanju čije je zaštitno lice Nataša Vojnović (фото 2)
Donosimo vam novu Batakovic Belgrade kampanju čije je zaštitno lice Nataša Vojnović (фото 3)

„Naša vizija je da kroz garderobu podržimo žene da osveste svoje kvalitete, na prvom mestu hrabrost, veru u sebe, osećaj da se oblače za sebe, a ne za druge. U saradnji sa Loro Piana materijalima, odlučili smo da naše modele učinimo još više vanvremenskim. To je kvalitet koji nijedan modni trend ne može da promeni, koji ostaje večan i aktuelan kroz vreme, koliko god da se trenutna moda menja. Glavna odlika Batakovic Belgrade brenda jeste sampouzdanje kojim želimo da zrače sve žene“, poručila je Iva Bataković. Upravo je ekskluzivna saradnja sa čuvenom italijanskom kompanijom Loro Piana koja je specijalizovana za proizvode od kašmira i najfinije, najređe tkanine i sirovine, sledeća stepenica koju je Iva osvojila i time osigurala vrhunski kvalitet svojih dizajnerskih komada. 

Donosimo vam novu Batakovic Belgrade kampanju čije je zaštitno lice Nataša Vojnović (фото 4)

Limitirana capsule kolekcija premijerno je prikazana u saradnji sa BURO. 24/7 na elegantnoj večeri u Kući Kralja Petra u Beogradu, a sada vam donosimo i kampanju koja je prati. Prestižnu kolekciju koju čine istinski i večni statement komadi sakoi kao što su naglašenih ramena, oversized kaputi i savršeno ukrojena odela i kombinezoni, predstavlja supermodel Nataša Vojnović, a ovo je ujedno i prva kampanja koju je Nataša uradila za neki brend sa naših prostora. 

Donosimo vam novu Batakovic Belgrade kampanju čije je zaštitno lice Nataša Vojnović (фото 5)
Donosimo vam novu Batakovic Belgrade kampanju čije je zaštitno lice Nataša Vojnović (фото 6)

Nataša je ovom prilikom stala pred objektiv našeg svetski poznatog fotografa Dušana Reljina koji je do sada sarađivao sa mnogim svetskim zvezdama, kako mode tako i šoubiznisa, modnim brendovima i časopisima na čijim naslovnim stranam su se našle fotografije sa njegovim potpisom. Za kreativnu direkciju bio je zadužen Riccardo Ruini, poznati art direktor koji sarađuje sa najpoznatijim svetskim brendovima kao što su Gucci, Fendi i Valentino.

Donosimo vam novu Batakovic Belgrade kampanju čije je zaštitno lice Nataša Vojnović (фото 7)

Svi zaljubljenici u modu biće u prilici da pogledaju modele iz poslednje Batakovic Belgrade kolekcije sa Loro Piana materijalima na Batakovic Belgrade instagramu i sajtu ili uživo, a brend uskoro planira otvaranje novog show rooma u Kralja Petra 11.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor