Pretraga

Želimo da uronimo u najnoviju Jacquemus fantaziju!

Želimo da uronimo u najnoviju Jacquemus fantaziju!

Tekst: BURO.

Bili smo opsednuti Jacquemus pop-up automatom u Parizu, a sada imamo novu varijaciju na temu: Simon Porte Jacquemus osvojio je Selfridges. Tačnije, osvojio je legendarni Corner Shop prostor i obojio bukvalno sve u plavu boju u skladu sa imenom koje je nadenuo celom mini projektu "Le Bleu" i koji je inspirisan vodom.

Želimo da uronimo u najnoviju Jacquemus fantaziju! (фото 1)
Želimo da uronimo u najnoviju Jacquemus fantaziju! (фото 2)

Jacquemus je zapravo ceo prostor Corner Shopa pretvorio u nadrealnu kopiju svog sopstvenog kupatila, a u njemu se nalaze ekskluzivni modeli Chiquito i Bambino torbi u istoj boji, kao i nekoliko komada odeće poput dukseva sa kapuljačom i majica, kao i komadi iz nedavne kolekcije nazvane "Le Splash".

Želimo da uronimo u najnoviju Jacquemus fantaziju! (фото 3)
Želimo da uronimo u najnoviju Jacquemus fantaziju! (фото 4)
Želimo da uronimo u najnoviju Jacquemus fantaziju! (фото 5)

Pored Corner Shopa, Jacquemus je takođe i prvi brend koji će samostalno zauzeti Market on the Mews, otvoreni prostor za prodaju pored legendarne robne kuće, na kom će biti smešten automat sa jacquemus komadima koji će raditi 24/7. Dobro ste pročitali, plave Chiquito i Bambino torbe biže zaključane iza stakla koja se otvaraju da ih uzmete nakon što ih kupite na automatu. U The Old Selfridges Hotelu, nalaziće se poslednji experience koncept "Le Vestiaire" inspirisan bazenom koji će se poigravati osećajima otkrivanja i uzbuđenja svih koji ga posete. 

Želimo da uronimo u najnoviju Jacquemus fantaziju! (фото 6)
Želimo da uronimo u najnoviju Jacquemus fantaziju! (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor