Pretraga

Harry Styles dizajnirao je kolekciju za Gucci! Pogledajte kako izgleda

Harry Styles dizajnirao je kolekciju za Gucci! Pogledajte kako izgleda

Tekst: BURO.

Foto: Press i Instagram

HA HA HA.

Ne, ne lažemo vas, Ha Ha Ha je naziv te kolekcije (i igra na temu inicijala imena Harry Styles i Alessandro Michele).

Harry Styles dizajnirao je kolekciju za Gucci! Pogledajte kako izgleda (фото 1)

Styles i Michele su već poznat dvojac. Pevač je već dugo zaštitno lice brenda, a njegova ljubav prema Gucciju inspirisala je i neke od njegovih najpoznatijih modnih momenata, od MET gale pa do naslovnice američkog izdanja magazina Vogue u plavoj balskoj haljini. Ovo im nije ni prvi put da zajedno prave odeću - Michele je zajedno sa Harryjem dizajnirao Fine Line majicu koja se prodavala kao merch za istoimeni album, drugi solo po redu u Stylesovoj karijeri. 

Harry Styles dizajnirao je kolekciju za Gucci! Pogledajte kako izgleda (фото 2)
Harry Styles dizajnirao je kolekciju za Gucci! Pogledajte kako izgleda (фото 3)

Ipak, ovo je već novi nivo. Gucci Ha Ha Ha kolekcija predstavljena je u Milanu na Nedelji muške mode, a inspirisana je (surprise!) dekadom sedamdesetih. Svojevrstan miks svega, donosi nam komade poput žutog odela sa printom trešanja i svetloplavih ovčica, štrikane prsluke, kape, broševe sa namrgođenihm plišanim medvedićima. "Ideja da zajedno napravimo kolekciju rodila se preko telefona. Predložio sam Harryju da zajedno napravimo "garderobu iz snova" i da počnemo od neobičnih detalja koji su se sklapali poput dečijeg sna," izjavo je Alessandro Michele povodom kolekcije. 

Harry Styles dizajnirao je kolekciju za Gucci! Pogledajte kako izgleda (фото 4)

Michele je dodao i to da je cela kolekcija poput ljubavnog pisma vintage i rok idolima dekade sedamdesetih i "nešto jako prirodno zato što smo obojica ludi za prelepim komadima iz tog sveta... za ekscentričnim muškarcima epohe."

Harry Styles dizajnirao je kolekciju za Gucci! Pogledajte kako izgleda (фото 5)
Harry Styles dizajnirao je kolekciju za Gucci! Pogledajte kako izgleda (фото 6)

U kolekciji ćete pronaći i nešto manje ekscentrične komade (a da li će biti i manje skupi, to ćemo tek da vidimo) potencijalno namenjenem širem krugu Harry Styles obožavalaca, poput majice sa medvedićem i rečima iz pesme "Watermelon Sugar", kao i roze džemper sa istim tekstom “I want more berries and that summer feeling”.

Ha Ha Ha kolekcija će se u prodaji naći u oktobru ove godine.

Harry Styles dizajnirao je kolekciju za Gucci! Pogledajte kako izgleda (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor