Pretraga

Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović

Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović

Tekst: BURO.

Foto: David Đorđević

Opuštena, elegantna i bez napora, linija Simply D.O. je nazvana tako iz poštovanja prema kompleksnoj, a naizgled jednostavnoj konstrukciji. Poznata je po izuzetnim tkaninama, besprekornim detaljima i nakitu, i preciznom krojenju. Dragana Ognjenović, započela ju je kao „elevated basics“ i od tada razvila u sinonim za skriveni, tihi, luksuz, sačinjen od minimalno sečenja, promišljenih formi odeće koja se može prilagoditi i najopuštenijim i najformalnijim prilkama. Od finih kaputa do šik baletanki, pod imenom „Maya ballerinas“ i minimalističkih kožnih tašni, Simply D.O. etiketa podrazumeva fine tkanine, stručnu izradu i minimalistički dizajn, utkan u svaki komad koji zaobilazi kliše.

Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović (фото 1)
Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović (фото 2)

Nova capsule kolekcija za rano proleće 2023. dizajnirana je sa idejom da se otkrije mogućnost kombinovanja odevnih komada koji svoj sportski kontekst u kombinovanju mogu lako da promene u elegantni, a sa dodavanjem nakita i obuće i u ekstravagantni.

Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović (фото 3)
Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović (фото 4)
Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović (фото 5)

Bezvremenska perspektiva je kombinovana sa suptilnim stavovima, što za rezultat daje sveden dizajn sa modernim kontekstom. Kolekcije beogradske modne dizajnerke Dragane Ognjenović istražuju snagu pojednostavljenih oblika koji govore o diskreciji.

Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović (фото 6)
Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović (фото 7)

U novoj Simply D.O. capsule kolekciji nalazi se limited edition kolekcija naočara za sunce čiji dizajn i fina izrada čine harmoničan balansu između lepote i funkcionalnosti. Nakon čitave decenije postojanja ove linije, Dragana Ognjenović je redefinisala luksuz svojim ozbiljnim dizajnom i okom za gotovo minimalistički klasicizam. Simply D.O. liniju treba doživeti lično, a izbor odeće i aksesoara, kao i predmeta za dom, porcelana i mirišljavih sveća možete otkriti u redizajniranoj prodavnici u centru grada u Ulici Cara Lazara.

Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović (фото 8)
Imamo nove slike Simply D.O. kolekcije Dragane Ognjenović (фото 13)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor