Pretraga

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać!

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać!

Tekst: BURO.

Foto: Verdana Vukojević

Brend Marija Tarlać je za kratko vreme postao prepoznatljivo i voljeno ime na domaćoj modnoj scenu zahvaljujući svojoj jedinstvenoj estetici i komadima koji savršeno balansiraju između kul i svečanog. Nenametljivi ali majstorski krojevi, vrhunski materijali i neverovatno oko za detalje, uvrstili su je u sam vrh liste naših omiljenih dizajnera. Svakom novom kolekcijom, Marija nam iznova pokazuje svoju sposobnost da dizajnira modele bez kojih nam se, već na prvi pogled, čini da više ne možemo.

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 1)
Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 2)
Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 3)

Nova kolekcija za zimu 2023, samo je potrvdila ono što već znamo. Uvek nova ali zasnovana na večnim principima kvaliteta i kreativnosti, Marija se ovaj put udaljila od letnjih dezena po kojima je prepoznajemo i odlučila za mirniju svedeniju paletu. Tu su crna i mleko-bela, nijanse plave sa diskretnim uzorcima i nežna ali karakterna ružičasta, a poseban detalj su kontrastni šavovi na haljinama koji ističu njihovu konstrukciju ali i siluetu žene koja ih nosi.

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 4)
Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 5)

Precizni krojevi i luksuzne ali nepretenciozno elegantne tkanine ponovo doprinose neočekivanim obrtima modela sa Marijinim potpisom, a ženstvene siluete haljina nadopunjuju se opuštenim modelima inspirisanim muškim kojevima poput odela i kaputa, čineći u celini kolekciju koju želimo da vidimo u svom ormaru.

Iza lookbook-a stoji fotografkinja Vedrana Vukojević, ispred njenog objektiva našla se manekenka Bojana Mila Bošković, dok je samo kreativnu direkciju preuzela Marija Tarlać uz pomoć asistentkinje Vanje Brašanac. Volimo njihove predloge za stilizovanje i jedva čekamo da vidimo kako će ih poneti devojke po gradu.

Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 6)
Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 7)
Imamo prve slike kolekcije za zimu 2023. Marije Tarlać! (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor