Pretraga

Jedna od naših omiljenih influenserki lansirala je svoj brend kaiševa i želimo ih sve

Jedna od naših omiljenih influenserki lansirala je svoj brend kaiševa i želimo ih sve

Tekst: BURO.

Foto: @taljebelts

Instagram nalog iza kog stoji Anouk Yve smo odavno dodali na listu omiljenih. Staljiš Holanđanku smo zavoleli zbog minimalističkog ali ženstvenog stila ali i broja nosivih kombinacija koje nam redovno servira, a pored sopstvenog naloga, Anouk je redovna konsultantkinja mnogih brendova i povremeni dizajner. Do sada je dizajnirala liniju farmerki za brend MUD Jeans, a sada je lansirala sopstveni brend kaiševa Taljé.

Jedna od naših omiljenih influenserki lansirala je svoj brend kaiševa i želimo ih sve (фото 1)

Za razliku od mnogih influenserki, Anouk često viđamo kako kombinuje iste komade na više načina, a svim njenim pratiocima je jasno da nije devojka koja prati trendove i vija sledeći "it komad". U skladu sa tim i njen novi brend fokusiran je na bezvremenske modele kaiševa, u njenoj izvedbi izrađene od luksuzne kože. Anouk svoje kreacije posmatra kao bezvremenske komade nakita koji u sekundi mogu da promene i upotpune neki look i koji se nose iznova i iznova.

Jedna od naših omiljenih influenserki lansirala je svoj brend kaiševa i želimo ih sve (фото 2)
Jedna od naših omiljenih influenserki lansirala je svoj brend kaiševa i želimo ih sve (фото 3)

Klasične nijanse braon, crne i krem i luksuzne metalne kopče su zaštitni znak njenog dizajna, a svi komadi se izrađuju ručno u Holandiji, od najfinijije kože i šnala proizvedenih u Italiji. Na svoju listu želja smo dodali modele Enskede i Newport, koji će se naći na vašoj?

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor