Pretraga

Juergen Teller je novo zaštitno lice za kolekciju Asics patika

Juergen Teller je novo zaštitno lice za kolekciju Asics patika

Tekst: BURO.

Poznati fotograf je možda neobičan izbor za zaštitno lice jedne modne kampanje, ali kada je u pitanju Asics, onda ovaj izbor izgleda savršeno. Asics nastavlja sa dropovima i, nakon kolekcije sa Vivienne Westwood, sarađuje sa mladim dizajnerom u usponu. Kiko Kostadinov radi i prikazuje revije u Londonu i ova saradnja sa Asicsom je nadogradnja njegove kolekcije za jesen/zimu 2019/20. Sarađivali su na modelu GEL-KORIKA i on će se u prodaju naći u 4 boje.

Juergen Teller je novo zaštitno lice za kolekciju Asics patika (фото 1)
Juergen Teller je novo zaštitno lice za kolekciju Asics patika (фото 2)

Za zaštitno lice kampanje izabrali su poznatog fotografa Juergena Tellera koji je sam sebe fotografisao putujući po Evropi u svim modelima patika iz ove saradnje, nekada kombinujući i dve različite boje (eto ideje!). Odabir fotografa nije nimalo iznenađujući ako vam je poznat njegov lifestyle i njegov imidž čoveka koji ne izlazi iz sportkih šortseva i patika. Ispod možete pogledati kako ove patike izgledaju i neverovatne detalje koji se nalaze na njima.

Razlika u muškim i ženskim modelima je samo u bojama. Možda to i nije najbolja ideja u 2019. godini ali Asics se odlučio da muški modeli budu u crnoj i sivometalik boji, a ženski u jarkim bojama. Na kampanji vidimo da Juergen nosi modele u svim bojama pa se nadamo da će Asics napraviti brojeve i za ženske i za muške kupce. Sve patike će se naći u prodaji 16. novembra. 

Juergen Teller je novo zaštitno lice za kolekciju Asics patika (фото 19)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor