Pretraga

Ljubav na prvi pogled: Omiljeni brend Cult Gia sada je izbacio i naočare za sunce

Ljubav na prvi pogled: Omiljeni brend Cult Gia sada je izbacio i naočare za sunce

Tekst: BURO.

Foto: @cultgaia

Svi oni koji prate devojke poput Rosie Huntington-Whiteley i Hailey Bieber - ali i šik Francuskinje kakva je Camille Charriere - su u poslednjih godinu dana sigurno merkali Serita haljinu u boji peska. Mini haljina od perja po imenu Shannon koja "pleše" na onome ko je nosi takođe je prošle godine zapalila Instagram, a Laila je rasprodata u roku od sat vremena nakon što je puštena u prodaju uprkos pandemiji. Da, brend Cult Gaia koji je na modnu mapu stigao zahvaljujući svojim torbama, a zatim je osvojio i uz pomoć haljina i postao je sinonim za letnje komade koji planu u sekundi.

Sada su nakon skoro deset godina od osnivanja odlučili da izbace i liniju naočara i, da, potpuno je neodoljiva.

Ljubav na prvi pogled: Omiljeni brend Cult Gia sada je izbacio i naočare za sunce (фото 1)
Ljubav na prvi pogled: Omiljeni brend Cult Gia sada je izbacio i naočare za sunce (фото 2)

"Uvek sam znala da ćemo jednog dana izbaciti i naočare," izjavila je Jasmin Larian, osnivačica brenda. "Naočare su aksesoar koji nema sezonu i odgovara svim prilikama. Ova kolekcija je klasična ali istovremeno nudi našim kupcima onaj it faktor zbog kojih i kupuju naše proizvode."

Obožavateljke Cult Gaia sada mogu da biraju od tri različita modela po imenu Hera, Katka i Meira koje odaju počast grčkim korenima brenda (i samo ima Gaia je omaž grčkoj boginji zemlje). Model Hera je pravougaon, Meira četvrtast ali sa zaobljenim ivicama dok je Katka potpuni kontrast svojim ovalnim retro-mačkastim oblikom. 

Ljubav na prvi pogled: Omiljeni brend Cult Gia sada je izbacio i naočare za sunce (фото 3)
Ljubav na prvi pogled: Omiljeni brend Cult Gia sada je izbacio i naočare za sunce (фото 4)
Ljubav na prvi pogled: Omiljeni brend Cult Gia sada je izbacio i naočare za sunce (фото 5)

A boje? Kao što je to slučaj sa svim Cult Gaia komadima, paleta u kojoj dolaze je posebna. Svaki par napravljen je u tri boje: prigušenoj mint-zelenoj, narandžastoj i prljavo-beloj koje savršeno izgledaju na preplanuloj koži. Poseban detalj predstavljaju lančići koje sa njima možete kombinovati, odaberite onaj sa klasičnim metalnim alkama ili od velikih perli. Leto može zvanično da počne!

Ljubav na prvi pogled: Omiljeni brend Cult Gia sada je izbacio i naočare za sunce (фото 6)
Ljubav na prvi pogled: Omiljeni brend Cult Gia sada je izbacio i naočare za sunce (фото 7)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor