Pretraga

Matchesfashion i Bottega Veneta izbacili su capsule kolekciju i ona je sve što želimo

Matchesfashion i Bottega Veneta izbacili su capsule kolekciju i ona je sve što želimo

Tekst: BURO.

Bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo dogoditi: jedan od online džinova i jedan od najhajpovanijih brendova udružili su snage i napravili capsule kolekciju. Rezultat saradnje Matchesfashion.com i Bottega Veneta saradnje je sve što ste zamišljali da je definicija šika i luksuza, i tera vas da istog trenutka posegnete za svojom kreditnom karticom. Bottega Veneta je, od trenutka kada je Daniel Lee preuzeo kreativno vođstvo, postao brend koji izaziva pomamu i histeriju koju skoro nismo videli. Svi oni koji se smatraju modnim znalcima žele i ne prezaju da nabave Bottega komade jer su oni investicija koja ih stavlja u modni hram izabranih.

Matchesfashion i Bottega Veneta izbacili su capsule kolekciju i ona je sve što želimo (фото 1)
Matchesfashion i Bottega Veneta izbacili su capsule kolekciju i ona je sve što želimo (фото 2)

 

Pored artikala iz redovne kolekcije za jesen/zimu 2019/20. na sajtu ćete moći da kupite i neke posebne komade ograničene serije koji su Matchesfashion i italijanska modna kuća spremili kako bi proslavili i obeležili prvu Bottega Veneta kolekciju od kada je Daniel Lee preuzeo kreativnu palicu. Kao šlag na tortu, sve ove fantastične kreacije možete videti i uživo narednih nekoliko dana pošto su dostupni u specijalnom Matchesfashion showroomu 5 Carlos Place.

 

Matchesfashion i Bottega Veneta izbacili su capsule kolekciju i ona je sve što želimo (фото 3)

 

Mini kolekcija se sastoji od muških i ženskih stvari u divnim beži i braon tonovima koji kao da su kafa koja vam je potrebna da biste pregurali dan. Ženski artikli koje možete kupiti su cipele, dva modela torbi (pismo torba i torba preko ramena), kaput, haljina i suknja, dok muškarci mogu ekskluzivno da uzmu torbu, rolku, pantalone i cipele.

 

Matchesfashion i Bottega Veneta izbacili su capsule kolekciju i ona je sve što želimo (фото 4)
Matchesfashion i Bottega Veneta izbacili su capsule kolekciju i ona je sve što želimo (фото 5)

 

Možda ne shvatate odakle tolika pomama za ovim komadima ali samo ćemo vam napomenuti da sve što Bottega izbaci istog trenutka bude rasprodato. Istog. Trenutka.

Mi svakako pripadamo zaljubljenicima u #NewBottega i jedva čekamo da vidimo šta je sledeće. Bring it on!

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor