Matchesfashion i Bottega Veneta izbacili su capsule kolekciju i ona je sve što želimo

    07.09.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/09/newbottega_cover.jpg

    Bilo je samo pitanje vremena kada će se ovo dogoditi: jedan od online džinova i jedan od najhajpovanijih brendova udružili su snage i napravili capsule kolekciju. Rezultat saradnje Matchesfashion.com i Bottega Veneta saradnje je sve što ste zamišljali da je definicija šika i luksuza, i tera vas da istog trenutka posegnete za svojom kreditnom karticom. Bottega Veneta je, od trenutka kada je Daniel Lee preuzeo kreativno vođstvo, postao brend koji izaziva pomamu i histeriju koju skoro nismo videli. Svi oni koji se smatraju modnim znalcima žele i ne prezaju da nabave Bottega komade jer su oni investicija koja ih stavlja u modni hram izabranih.

     

    Pored artikala iz redovne kolekcije za jesen/zimu 2019/20. na sajtu ćete moći da kupite i neke posebne komade ograničene serije koji su Matchesfashion i italijanska modna kuća spremili kako bi proslavili i obeležili prvu Bottega Veneta kolekciju od kada je Daniel Lee preuzeo kreativnu palicu. Kao šlag na tortu, sve ove fantastične kreacije možete videti i uživo narednih nekoliko dana pošto su dostupni u specijalnom Matchesfashion showroomu 5 Carlos Place.

     

     

    Mini kolekcija se sastoji od muških i ženskih stvari u divnim beži i braon tonovima koji kao da su kafa koja vam je potrebna da biste pregurali dan. Ženski artikli koje možete kupiti su cipele, dva modela torbi (pismo torba i torba preko ramena), kaput, haljina i suknja, dok muškarci mogu ekskluzivno da uzmu torbu, rolku, pantalone i cipele.

     

     

    Možda ne shvatate odakle tolika pomama za ovim komadima ali samo ćemo vam napomenuti da sve što Bottega izbaci istog trenutka bude rasprodato. Istog. Trenutka.

    Mi svakako pripadamo zaljubljenicima u #NewBottega i jedva čekamo da vidimo šta je sledeće. Bring it on!

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: