Najbolji kupaći kostimi koje smo videli na prikazivanju resort kolekcija u Australiji

    19.05.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/aus_cover_3.jpg

    Iako obožavamo da pratimo modne revije u Njujorku, Londonu, Milanu i Parizu jednako pažnje posvećujemo manjim manifestacijama. Ako se dovoljno dobro zagledate lako ćete primetiti nove mlade igrače koji će preuzeti neku od uloga na globalnoj sceni. Znate da smo opsednuti Skandinavkama i njihovim modnim brendovima, ali imamo svoje favorite i sa druge strane planete!
    Prikazivanje resort kolekcija za 2020. godinu u Australiji je tek završeno i utisci se sležu, videli smo mnoštvo zanimljivih modela, ali danas ćemo zoom staviti na brendove koji su prikazali i kupaće kostime. Ovaj kontinent je poznat po blagoj klimi, dugačkoj obali i plažama koje nam se svima nalaze na bucket listi, pa tako ne čudi da australijski dizajneri briljiraju kad je u pitanju dizajn odeće za plažu.
    Predstavljamo vam nekoliko marki koje su ukrale našu pažnju (ali i svetske javnosti), od onih u minimalističkom stilu, preko sportskog fazona, sve do preterivanja sa printovima i ukrasima. Upoznajte ih bolje!

     

    P.E NATION

     



    P.E. Nation poznat sportskoj opremi pre svega namenjenoj za pilates i jogu ove sezone je napravio iskorak. Pred kraj revije na pisti su se pojavile manekenke u sportskim jednodelnim kupaćim kostimima. Taj deo kolekcije nastao je u sklopu saradnje sa brendom Speedo, a kako bi zvanicama pokazali koliko njihovi kostimi izgledaju dobro kad su mokri, zahvaljujući specijalnim efektima, manekenke su preživele pravi pljusak na pisti.

     

     

    BONDI BORN

     



    Kad čujete kako se ovaj brend zove, očekujete ono najbolje što australijsko leto može da ponudi. I baš to smo dobili! Karla Clarke, kreativna direktorka brenda dizajnirala je modele u paleti boja koja broji zemljane tonove, ispranu plavu boju, kao i boju rđe, kaki, teget i ružičastu. U ovim kupaćim kostimima možemo da se zamislimo na omiljenom ostrvu od jutra do mraka.

     

     

    AQUA BLU

     



    Australijski brend Aqua Blu je tokom svoje prezetacije pokazao sve moguće varijacije na temu printova, boja i krojeva. Ali, nisu se tu zaustavili, umesto ujednačenih lica i tela manekenki, opredelili su se za žene svih boja, oblika tela i godina, kako bi pokazali da svi jednako mogu uživati u lenjim letnjim danima. Kruna revije (u bukvalnom smislu) bio je jednodelni kupaći kostim uz šlep od tila. Kupaći venčanica?! Pa što da ne, šta god da vas veseli!

     

     

    MATTEAU

     



    Iona Hamer i Peta Heinsen stoje iza marke koje se po prvi put predstavila na nedelji mode. Postoji četiri godine i pre svega su se bavili kreacijama za plažu, a ova zvanična (i malo drugačija) prezentacija oduševila je sve prisutne. Na pistu su poslali kompletnu ready-to-wear kolekciju, a kupaći kostimi koje su predstavili su u svedenom stilu su vanvremenski i maksimalno nosivi.

     

     

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: