Pretraga

Nova Dior kolekcija broji 137 komada nakita i baš svaki je božanstven

Nova Dior kolekcija broji 137 komada nakita i baš svaki je božanstven

Tekst: BURO.

Victoire de Castellane, dizajnerka nakita Dior Haute Joaillerie linije je posebna kategorija sama za sebe što nam je ponovo dokazala novom tek prikazanom kolekcijom ekskluzivnog nakita Dior Print. 137 njenih kreacija otkrivano je na gala večeri u hotelu Timeo u Taormini na Siciliji.

Nova Dior kolekcija broji 137 komada nakita i baš svaki je božanstven (фото 1)

Ovo je dosada najveća kolekcija nakita koju je brend ikada izbacio, a manekenke koje su nosile haljine boje slonovače pozirale su za vreme prvog dela večeri, dok je posle održana mini revija. U srcu komada koje De Castellaine dizajnira uvek je pokret, a ova kolekcija inspirisana raznobojnim trakama, cvetnim printovima i tie-dye dezenima što je bio poseban tehnički izazov za draguljare koji su je izrađivali i koji su imali zadatak da ih naprave tako da svaki print motiv prati krivine komada tako da zaista izgledaju kao printovi na tkanini.

Nova Dior kolekcija broji 137 komada nakita i baš svaki je božanstven (фото 2)

Tako smo dobili ogrlice u vidu traka koje se prepliću i pruge inspirisane dugom, prstenje poput cvetova, a komadi iz najnovije kolekcije pomešani su sa varijacijama na teme iz prethodnih, kao što je Dior Dior Dior linija iz 2018. godine čiji je glavni motiv bila čipka ili Galons Dior inspirisana pletenicama. Rezultat oduzima dah.

Nova Dior kolekcija broji 137 komada nakita i baš svaki je božanstven (фото 3)

“Volim da kombinujem različite kolekcije zato što na taj način i kupcima pokazujemo kako lepo mogu da žive zajedno", objasnila je De Castellaine. "Pored toga, trudimo se da pored redovnih kolekcija, stalno pravimo i komade koji su unikatni." 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor