Pretraga

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio!

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio!

Tekst: BURO.

Foto: Danilo i Šeron

IVKO Woman je jedan od najomiljenijih domaćih brendova koji je tokom godina postojanja stekao odličnu reputaciju i verne kupce, pre svega zbog kvaliteta materijala i izrade, ali i zbog vrlo jasno definisanog stila. Ni nova kolekcija nije izuzetak, ali su nas iznenadili u kampanji jer nam nove modele prezentuju autentične i ostvarene žene sa javne scene čiji rad izuzetno cenimo i pratimo.

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 1)

Kako se u osvežavajućem modnom zaokretu koji nam IVKO donosi u 2021. prepoznaju i međusobno prožimaju mladost i zrelost, brend se u njenoj promociji odlučio na saradnju sa damama koje inspirišu svojim životnim pričama. Te IVKO žene ističu se profesionalnim dostignućima i stavom, a svojim ličnošću i kreativnošću uspostavile su autentične, prepoznatljive modne izraze.

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 2)
Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 3)

Tako je zaštitno lice nove IVKO Woman brenda postala Irena Mišović, bivši model i dugogodišnja modna novinarka, čiji stil najbolje opisuju prefinjenost, suptilna estetika i toplina, ali i njena mlađa kćerka, Iva Mišović, koju možda znate kao devojku umetničkim imenom Lorens pod kojim osvaja publiku širom Evrope, a njen muzički, kao i modni izraz oslanja se na grupe Moloko, Depeche Mode i Lordes.

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 4)
Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 5)

Još jedno dobro poznato lice u kampanji je i Maja Uzelac, rediteljka, novinarka, DJ i vrsni poznavalac modnih trendova, a njen lik i delo ogledalo je snažne energije, harizme i nepogrešive mere ukusa. Odavno smo prestali da brojimo prilike u kojima je Maja dokazala da je jedna od retkih na ovim prostorima koja može da iznese kompleksne koloritne dezene i različite stilove.

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 6)
Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 7)

Teško je nekome drugom pripisati status vanvremenske fashion ikone, nakon što upoznamo Sonju Vukićević, balerinu, koreografkinju, glumicu i rediteljku koja je pozornicom vladala snagom i baletskom gracioznošću, a kulturnim beogradskim krugovima danas vlada upečatljivošću spoja svojih damskih manira i moćnog, autentičnog stila oblačenja oslonjenog na jarku paletu boja.

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 8)
Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 9)

Na potpuno drugačiji način sebe kroz modne izbore predstavlja Mina Sovtić – devojka koja tek brusi svoje umetničko ja na filmu, ali je nesvakidašnje nežnom pojavom uveliko zapažena na domaćoj javnoj sceni. Kreacije u kojima ćemo je najčešće videti kombinuju romantične detalje sa prirodnim, zemljanim tonovima.

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 10)

Kolekcija se sastoji iz tri linije – Exotic Jungle, koja dočarava uzbudljivo lutanje kroz tropske šume, Africa – inspirisana nesagledivim prostranstvima savana, tradicije i kulture žitelja ovog plemenskog kontinenta i Boho – svojevrsna oda slobodi i balansu sa prirodom. Stilski su besprekorno uobličene dizajnom kreativnog tima na čijem je čelu direktorka Milica Njego, koja je i suosnivačica porodičnog IVKO brenda. Prema njenim rečima: „osnovna težnja nove IVKO Woman kolekcije je da podrži različite modne izraze savremenih žena i da im više slobode, dok osnovna karakteristika dizajna ostaje visoki kvalitet biranih materijala koji garantuje dugovečnost“.

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 11)

Milicu posebno raduje što ovom kolekcijom IVKO Woman zakoračuje u novu eru dizajna, a nas što izborom materijala i procesom njihove obrade ostaje veran očuvanju prirode i dosledan reputaciji jednog od retkih modnih brendova na domaćem tržištu usmerenog na održivi razvoj modne industrije. Upravo ta, tradicionalna odanost prirodnim materijalima znači da i novom kolekcijom dominiraju pamučne, lanene ili viskozne haljine, suknje, pantalone, kardigani, puloveri i jakne sa neverovatnim šarama ali i jednobojnim efektnim nijansama. Ono što posebno osvaja jesu krojevi koji ističu ženstvenost, ali čuvaju punu slobodu kretanja tela uz živopisne kombinacije boja koje momentalno razigravaju i čula i srce.

Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 12)
Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 13)
Nova IVKO Woman kampanja spojila je naše omiljene žene iz javnog života i rezultat nas je oduševio! (фото 14)

Spektakularan način na koji su odabrane dame svojim favoritima iz nove IVKO Woman kolekcije dale sopstveni pečat, zabeležio je fotoaparatom, jednako impresivan, fotografski dvojac Danilo & Sharon.

Komadi iz ove kolekcije već su dostupni u radnjama u zemlji i inostranstvu, a putem sajta www.ivko.com ili instagram stranice @ivkowoman.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor