Pretraga

Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog

Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog

Tekst: BURO.

Foto: Jelena Mitić

Od kada se pojavio na domaćoj modnoj sceni, brend Nine Rajak pozicionirao se kao personifikacija buntovne elegancije. Dizajnerka ima vernu bazu modnih obožavateljki koje je stekla promišljenim krojevima, smelom dark glam estetikom i do perfekcije izvedenim detaljima koji dolaze sa njenom etiketom. Ova jednačina je nepogrešiva, posebno kada je u pitanju ona najposebnija prilika u životu mnogih žena - dan venčanja - a nova Nina Rajak kolekcija venčanica dolazi sa malim upozorenjem: ne očekujte očekivano.

Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog (фото 1)
Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog (фото 2)

Ukoliko vam se čini da ste u Parizu, pogrešili ste. Ova kampanja je snimljena u Budimpešti, ali dizajnerka podseća da je svaki ćošak vašeg života Pariz, ako vi tako želite da ga napravite i doživite. Kreativnu direkciju kampanje potpisuje Ana Ostojić, dok se iza objektiva Jelene Mitić našla Laura Šipoš. Nekonvencionalnost je bila osnovna vodilja prilikom kereiranja ove kolekcije, ali, još važnije - ideja da mlada u ovom velikom danu treba da se oseća udobno, izbegavajući nametnuta pravila okoline. Zaglavljeni smo u ideji o savršenoj venčanici, zaboravljajući da je ova odrednica za svaku ženu drugačija. Ako sebe lakše možete da zamislite u maloj crnoj haljini naspram dugačke bele, onda je to upravo ono što treba da ponesete. Jedina prepreka koja vas može deliti od ove, priznajemo, smele odluke ste vi same, ali tu smo da vas ohrabrimo. Zaboravite na venčanice koje nakon velikog dana ostaju u amanet, ove haljine želećete da nosite i u drugim prilikama.

Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog (фото 3)
Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog (фото 4)
Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog (фото 5)
Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog (фото 6)
Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog (фото 7)

Dobre modne vesti se ne završavaju ovde. Nina ove nedelje otvara i svoje prodajno mesto u Beogradu u TC Galeriji, u Belgrade Designers District concept store-u, a takođe će predstavljati Srbiju u Kataru u decembru, na velikom modnom događaju koji organizuje Carine Roitfeld, u sklopu Svetskog prvenstva u fudbalu. Ovom kolekcijom, Nina nas je još jednom podsetila zašto iznova biramo da igramo za njen tim.

Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog (фото 8)
Nova kolekcija venčanica Nine Rajak pomera granice konvencionalnog (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor