Nova saradnja: Yugochic x Startas kolekcija patika!

    09.06.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_YUGOCHIC.jpg

    Možda se ponavljamo, ali najednostavnije ideje su zaista najbolje! U to smo se iznova uverili ovog juna kada smo imali ekskluzivnu priliku da prvi zavirimo u novu kolekciju brenda Yugochic. I ne, nisu u pitanju majice.

    Na redu je nešto sasvim drugačije!

    Naime, Yugochic je udružio snage sa čuvenom fabrikom Borovo i sada je pred nama kolekcija Yugochic x Startas patika. Kakva sjajna kombinacija, zar ne?

    Borovo ove udobne platnene patike proizvodi još od 1976. godine, a prvobitna ideja je bila da to bude obuća koja bi se nosila na turnirima stonog tenisa. Lagane patike brzo su izašle iz sportskih sala i postale obuća našeg detinjstva. Idealne za casual kombinacije koje se sastoje od bele majice i kratkog šortsa koji je prethnodno živeo u obliku omiljenih farmerki. I savršene za bezbrižne letnje dane kada je najveća briga koji ukus sladoleda odabrati.

    Yugochic nas vraća u to vreme ali nostalgija nije inspiracija. „Yugochic je ideja budućnosti, ne prošlosti“, ponavlja Ognjena Ratajac, osnivačica ovog brenda. Kolekcija ručno rađenih belih patika je zapravo tu kako bismo stvorili neke nove uspomene i prozujali kroz leto sa jednakim žarom i bezbrižnošću.

    Patike će biti dostupne od 10. juna u Jevremovoj 25.

    Mi se upisujemo na listu kupaca, a vi?

     

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: