Održan je prvi BURO. Summer Pool Party

    07.07.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/07/summer_party_cover_update.jpg

    …i bilo je genijalno!

    Shvatili ste do sada da baš obožavamo leto, zar ne? I da, naravno da smo morali da proslavimo najtoplije doba (leto, nemoj nikada da odeš!) i to jednom sasvim posebnom žurkom. BURO. Pool Party je održan za vikend u fantastičnoj kući nadomak Novog Sada.

    Stotinjak gostiju uživalo je u atmosferi koja je u sebi na najbolji način spojila uticaje Mikonosa, Toskane i Ibice. Bela kuća sa tirkiznim bazenom smeštena u raskošnoj prirodi bila je idealna scenografija za opuštenu subotu uz odličan set DJ-eva Nikole Mihailovića i Bokeea . Enterijer (i eksterijer) koji je oduševio sve prisutne delo je Marije Herceg Terzić koja stoji iza brenda Mondo Boho. A da raspoloženje bude još bolje od najboljeg pobrinuli su se naši prijatelji iz kompanija The Botanist Gin, Kronenbourg Blanc 1664 i Somersby. Uz led, grejp i ruzmarin ova pića bila su katalizator dobrog provoda!

     

    Na licu mesta bila je i kompanija Adidas koja je našim gostima ponudila priliku da se uvere koliko je dobar novi „Super Court“ model patika, a nekoliko pari primetili smo i na stopalima okupljenih.

     

    BURO. je još jednom dokazao da je uvek na mestu gde nastaju trendovi.

     

    A takođe smo bili i ispod mirisnog drveta smokve gde se žurka nastavila do mraka, bez opadanja energije, dok smo povremeno vrelinu „gasili“ ukusnim Square Nine sladoledom od maline i čokolade.

    Ostavljamo vas da uživate u odličnim fotografijama uz žal što ne postoji digitalna opcija scratch and sniff kako biste i vi osetilli čaroban miris lavande i začinskog bilja koje raste na imanju. Bilo je fenomenalno i vidimo se uskoro na nekom jednako čarobnom mestu!

    Saznaj više:
    Povezani članci: