Pretraga

Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio

Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio

Tekst: BURO.

Foto: Dušan Milenković

Verovatno su vam prethodnih meseci na društvenim mrežama izašle divne fotografije na kojima devojčice nose odeću sa karnerima i puf rukavima velikog volumena. I sigurno ste pomislili kako te stvari podsećaju na trendove koje šik odrasle žene nose u Kopenhagenu. I možda ste kao i mi prešli preko tih fotografija misleći da je u pitanju reklama za neki strani brend. A onda smo otkrili da iza ovog projekta stoje žene sa ovog područja i odmah odlučili da istražimo dublje, a sad prenosimo vama sve što smo otkrili.

Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 1)

Brend su u oktobru prošle godine osnovale sestre Tanja Mihajlović i Nevena Perović, nakon mnogo godina maštanja i sanjarenja, u želji da njihove ćerke (koje su ujedno i manekenke u svakoj kampanji) izgledaju nežno, ljupko i moderno. Sve je počelo spontano tako što su Tanja i Nevena počele da prave stvari za svoje ćerke, a ubrzo su počela da pristižu mnogobrojna pitanja, kako od devojčica tako i od njihovim mama, šta to nose i da li mogu da poruče iste te stvari i za sebe. To je bio sasvim dovoljan impuls da se rodi ideja o brendu i od maštanja se ovaj projekat pretvorio u stvarnost.

Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 2)
Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 3)
Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 4)

Svi ovi modeli izrađeni su od pamučnih materijala, a osmišljeni su tako da se devojčice udobno kreću, vrte, plešu, a da pritom izgledaju kao da su deo sopstvene bajke. To možete videti i u novoj kampanji koju smo ekskluzivno dobili i koju vam predstavljamo. Sigurni smo da ćete odmah poželeti haljinu sa karnerima ili bluzu, a to je veoma ostvarivo i lako: Tanja i Nevena sve šiju ručno i sa puno ljubavi, svi modeli se rade isključivo po porudžbini, i to u veličinama od 2 do 12 godina.

Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 5)
Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 6)
Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 7)
Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 8)

Do sada su najpopularnije uvek bile haljinice, ali u novoj kolekciji po porudžbinama i po komentarima vidimo da ubedljivo vode i novi favorite: kombinezon i komplet (suknja i top). Iako je leto drugačije ove godine to ne znači da ove stvari vaše devojčice ne mogu da nose i u njima uživaju (a izgledaće savršeno i u slojevitim kombinacijama na početku jeseni).

Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 9)
Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 10)
Otkrivamo vam domaći dečiji brend Lalas čiji dizajn nas je oduševio (фото 11)

Lalas stvari možete pogledati i poručiti na Instagram i Facebook profilu @lalas_kidswear

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor