Pretraga

Ovaj Miu Miu look vlada Instagramom!

Ovaj Miu Miu look vlada Instagramom!

Tekst: BURO.

Recimo to ovako, da je trebalo da popijemo po jednu tekilu svaki put kad vidimo mikro mini Prada suknjicu i “barely there” džemperak na Instagramu nismo sigurni da bismo preživeli! Ovaj look u kome možemo lako da zamislimo Britney Spears (samo ćemo reći “Hit Me Baby One More Time”) tokom dvehiljaditih trigerovao je sve. Niski struk je ponovo tu, a mikro mini suknje su preplavile piste na kojima su prezentovane kolekcije za proleće.

Minići niskog struka direktna su asocijacija na Y2K oblačenje, a kako generacija Z trenutno “guta” sve što ima prizvuk nostalgije nije iznenađenje zašto je ova Miu Miu kreacija pokupila nepodeljene simpatije. Mini suknja i džemper donose siluetu koja kombinuje grunge uticaje, neobrađene ivice i kroj koji je opušten.

Takođe, ono što je učinilo da se TikTok generacija zaljubi u ovaj outfit jeste što su ga ponele poznate ličnosti svih građa i interesovanja. Videli smo na desetine stajlinga sa ovim komadima na ženama (i muškarcima!) različitih godina koji su tako pokazali da ova Miu Miu kolekcija zaista ne poznaje granice.

Naravno da je Fashion Nova već izbacila svoju verziju kompletića, gotovo preko noći. Ali verujemo da je to tek vrh ledenog brega, spremite se da se ogolite i pri tom zabavite.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor