Pitali ste se gde da nabavite savršen kupaći kostim? Evo odgovora: MO SWIMWEAR by M&N

    24.06.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/mo2.jpg

    Linija za leto 2019. koju su dizajnirale Milica Opačić i Nikolina Jungić

     

    Imate avionske karte. Imate bukiran hotel. Imate super torbu za plažu. Imate šešir koji možete poneti jedino na glavi jer nemate mesta za kutiju. Pasoš je u redu. Kupaći? Oh, da! Treba vam nešto posebno. Nešto što znate da će izazvati zavist kada ga objavite na Instagramu. Jer ako nemate fotke sa mora u kupaćem to je kao da niste ni bili na moru. Otprilike… Mislim bili ste sigurno, verujemo vam. Ali evo da vam pomognemo u planiranju outfita za plažu.

     

     

    Dizanerka Milica Opačić i njena prijateljica Nikolina Jungić došle su na ideju da naprave kolekciju kupaćih kostima inspirisanim boginjama. To je i samo ime kolekcije: „Goddess“. Tako da svaki post koji postavljate na instagram može biti tematski. Jer jednog dana ste Talija, drugog dana Juno, trećeg Luna. Vidite kuda ciljamo?

     

     

    Ono što je savršeno jesu i boje. Pošto su svi kupaći rađeni u koloritu koji komplementiraju vaš preplanuli ten. A možete jedan dan biti neverovatno seksi u dvodelnom kupaćem, a sledećeg se odlučiti za klasičnu varijantu i zbuniti svoje pratioce.

     

     

    Eto, sve je sređeno. Pakovanje. I ne zaboravite MO Swimwear. I još jednom proverite jel pasoš u torbi. Srećan put!

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: