Pretraga

Pitali ste se gde da nabavite savršen kupaći kostim? Evo odgovora: MO SWIMWEAR by M&N

Pitali ste se gde da nabavite savršen kupaći kostim? Evo odgovora: MO SWIMWEAR by M&N

Linija za leto 2019. koju su dizajnirale Milica Opačić i Nikolina Jungić

Tekst: BURO.


Foto: Marko Vulević

 

Imate avionske karte. Imate bukiran hotel. Imate super torbu za plažu. Imate šešir koji možete poneti jedino na glavi jer nemate mesta za kutiju. Pasoš je u redu. Kupaći? Oh, da! Treba vam nešto posebno. Nešto što znate da će izazvati zavist kada ga objavite na Instagramu. Jer ako nemate fotke sa mora u kupaćem to je kao da niste ni bili na moru. Otprilike... Mislim bili ste sigurno, verujemo vam. Ali evo da vam pomognemo u planiranju outfita za plažu.

 

 

Dizanerka Milica Opačić i njena prijateljica Nikolina Jungić došle su na ideju da naprave kolekciju kupaćih kostima inspirisanim boginjama. To je i samo ime kolekcije: "Goddess". Tako da svaki post koji postavljate na instagram može biti tematski. Jer jednog dana ste Talija, drugog dana Juno, trećeg Luna. Vidite kuda ciljamo?

 

 

Ono što je savršeno jesu i boje. Pošto su svi kupaći rađeni u koloritu koji komplementiraju vaš preplanuli ten. A možete jedan dan biti neverovatno seksi u dvodelnom kupaćem, a sledećeg se odlučiti za klasičnu varijantu i zbuniti svoje pratioce.

 

 

Eto, sve je sređeno. Pakovanje. I ne zaboravite MO Swimwear. I još jednom proverite jel pasoš u torbi. Srećan put!

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor