Počela je sa radom Zara online prodavnica u Srbiji

    13.05.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/SLIKA_U_CLANKU_zara.jpg

    Više nema razloga da budemo ljubomorni na sve one srećnike u inostranstvu koji uživaju u šopingu u Zari, a da pri tom ne moraju da izađu iz svoje dnevne sobe. 14. maja počinje sa radom prva Zara internet prodavnica u Srbiji.

    Na novoj stranici, napravljenoj posebno za naše tržište, Zara će online kupcima ponuditi kompletan asortiman: žensku, mušku i dečiju kolekciju. Ceo sajt je osmišljen tako da korisnicima pruži iskustvo prilagođeno svim vidovima kupovine na internetu, uključujući i kupovinu sa mobilnih uređaja preko pretraživača ili aplikacija (dostupne za IOS i Android). Sve radnje Zare i online prodavnica posluju integrisano što znači da su cene identične. Dostava porudžbina funkcioniše vrlo jednostavno, na dva načina: u najbližu prodavnicu koja vam odgovara ili da vam stigne na kućnu adresu. Eventualni povraćaj istih se vrši preko kurirske službe. Dostava u Zara prodavnice je besplatna, a standardna kućna dostava iznosi 450 dinara, a potpuno je besplatna za sve kupovine preko 5.990 dinara. Prosečno vreme dostave je 3 do 6 dana. 

    Korisnici sajta zara.com/rs imaće na raspolagnju sve službe za korisnike koji već postoje na tržištu i putem svih društvenih mreža, od kojih posebno izdvajamo Facebook profil Zara Care koji služi kao podrška svim korisnicima. Novoj vrsti promocije posvećen je i profil @livingzara pokrenut ovog proleća, a na kom se predstavlja nova vizija Zare koju svake nedelje osmišljavaju nove grupe influensera i koji ga vode po svom ličnom izboru. Svi promovisani artikli će moći da se kupe samo jednim klikom na proizvod koji će vas odvesti direktno na zara.com/rs.

    Saznaj više:
    Povezani članci: