Pretraga

Počinje leto! Pratite nas na našim društvenim mrežama i otkrijte o čemu se radi

Počinje leto! Pratite nas na našim društvenim mrežama i otkrijte o čemu se radi

Tekst: BURO.

Dugo smo to čekali, pravo toplo leto, malo bezbrižnosti. I napokon smo dočekali! Putovanja polako postaju normala pa konačno lagano punimo agende i smišljamo opake planove za letnju sezonu. Kako bismo gala obeležili ove lepe vesti, spremamo se za jednu sasvim posebnu avanturu. Naime, od danas se selimo u BURO. Summer House u okviru Guess Getaway putovanja. Ovo je prvi regionalni projekat koji udruženo donose BURO. Srbija i Hrvatska, kao deo BURO. Adria sistema.

Naša letnja kuća za 2021. godinu nalazi se na čarobnom Mikonosu, našem najdražem grčkom ostrvu kome se vraćamo iznova i iznova. Kako bi smo adekvatno proslavili ponovni susret, pozvali smo i prijatelje iz čitavog regiona da zajedno nazdravimo lepšim danima. Tu je Fashion Company, najuspešnija modna kompanija u regionu i američki brend Guess legendarni američki brend čije kultne kampanje su obeležile istoriju mode.

Uz njih u našoj vili iz snova ugostićemo i poznate influenserke iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.  Pratite BURO. Serbia Instagram, kao i BURO. Hrvatska profil, ali i Fashion&Friends i Guess naloge, jer ćete tu videti o čemu se radi i otkriti koje influenserke smo ugostili na Mikonosu. Očekuju vas brojna iznenađenja, budite uz nas i uronite u leto!

Počinje leto! Pratite nas na našim društvenim mrežama i otkrijte o čemu se radi (фото 1)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor