Pretraga

Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg venčanja ove godine

Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg venčanja ove godine

Tekst: BURO.

Ako vam se čini da su ovaj vikend svi oni koji su "neko i nešto" u univerzumu modnih influensera bili na jednom mestu, niste pogrešili. Osim što se nije radilo samo o Insta devojkama, zvezdama i zvezdicama, već i o ozbiljnim igračima modne industrije koje možda ne znate po liku ali poznajete gotovo sve što rade. To jedno mesto bilo je na jezeru Como, a povod za okupljanje venčanje koje su nakon četiri godine veze i jednog sina, organizovali Andrea Grilli, vlasnik firme koja je između ostalog i većinski vlasnik brenda Off-White i Giorgia Gabriele, manekenka i Instagramerka sa skoro 2 miliona pratilaca.

Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg venčanja ove godine (фото 1)
Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg venčanja ove godine (фото 2)

Kako je bilo i za očekivati, svaki detalj bio je pažljivo osmišljen i organizovan tako da bude i maksimalno instagramičan. Iako fotografije i storiji nisu zaista puštani u realnom vremenu, jednostavno su počeli gotovo istovremeno da se pojavljuju na bar polovini profila koje pratimo, a ko nije osvestio činjenicu da se radilo o svemu samo ne o "običnom" venčanju, to je shvatio na snimcima na kojima gostima peva Andrea Bocelli.

Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg venčanja ove godine (фото 23)
Pogledajte atmosferu sa najekskluzivnijeg venčanja ove godine (фото 24)

Giorgia Gabrielle pojavila se u po meri šivenoj Off-White venčanici (očekivano) koja istina ni po čemu ne liči na Off-White (isto tako očekivano) od bele čipke, a zvanice su po kombinacijama i poziranju mogli da pariraju većini gostiju filmskog festivala u Kanu. Za vas smo sakupili najbolje fotografije i snimke, pogledajte deo atmosfere koja je vladala na ovom glamuroznom venčanju godine - ne, ne preterujemo.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor