Pretraga

Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier

Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier

Tekst: Jelena Karakaš

Foto: Jelena Mitić

U proteklim mesecima nismo imali puno prigoda da se ozbiljno sredimo, da obučemo omiljenu haljinu i izazovemo onu magiju i elektricitet kakve nosi samo noć koja obećava. Zaboravili smo i kako zvuči ritam udaranja štikli o pod i kako miriše kombinacija tuđih jakih parfema, uzbuđenja i spontanosti. Dok sortiramo zimsku stranu ormana i slažemo debele trenerke, sanjarimo o dodiru svile na koži, o otvorenim leđima, volanima i svetlucavim detaljima. Zato nam zimska kolekcija brenda Ines Atelier izuzetno prija, kreacije nose vajb onoga zbog čega smo i zavoleli dizajnerku Ines Janković, a to je diskretan seksipil uz veliku dozu elegancije.

Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 1)
Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 2)
Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 3)
Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 4)

Ines Janković i njen asistetnt Marko Ivković se za ovih 10 look-ova inspirisali snažnim i fantastično obučenim ženama kao što su Grace Kelly, Bianca Jagger i Michael Pfeiffer. Vanvremenske i snažne, one su poslužile kao skica za kreacije. 

Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 5)
Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 6)

Neke od modela smo videli u prethodnim Ines Atelier kolekcijama, ali su za ovu sezonu osmislili da sve to bude u vrlo svednoj paleti boja u kojoj dominiraju večne crna i bela, koje su razbijene bojom lososa i smaragda.

Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 7)
Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 8)
Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 9)

Kvalitetni materijali i ručna izrada, kao i uvek, su osnova, jednostavno radi se o komadima koji su dovoljno moćni da budu stajling u malom bez previše detalja i bez potrebe za dodavanjem nekih drugih elemenata.

Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 10)
Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 11)

Haljine od svetlucavih materijala kombinovane sa belom svilom znalački naboranom u stilizovane mašne bude želju za pozivnicom za neki specijalan događaj koji dozvoljava da se pojavimo u nesvakidašnjem stajlingu koji obara s nogu. I to je upravo poruka ove kolekcije, da je sa prelaskom u sledeću godinu vreme za novi list i da nas čekaju bolje (i sjajnije) stvari nego u prethodnoj. Jedva čekamo i ostavljamo vas da uživate u kolekciji i načinu na koji ju je iznela manekenka Nikolina Vrekić, za čiju šminku i frizuru je bila zadužena Sofia Petrović, a kampanjiu je fotografisala Jelena Mitić.

Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 12)
Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 13)
Pogledajte prvi šik zimsku kolekciju Ines Atelier (фото 14)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor