Pretraga

Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike

Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike

Tekst: BURO.

Foto: Dušan Petrović

Brend Aasha je mlad ali je žena koja stoji iza njega - manekenka Ivana Bataković - jasno obogatila domaću scenu svojom vizijom toga kako treba da izgleda savremena žena. Jedna od njenih ključnih reči jeste "bezvremenski" pa se zato i svi modeli na koji stavi svoj potpis ne poznaju ni trend niti granice.

Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 1)
Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 2)

Nova Aasha kolekcija nazvana "Brave New World” inspirisana je hrabrošću sa kojom žene svakoga dana idemo ka ostvarenju svojih ciljeva i to se jasno oseća u njenim preciznim utility linijama poput elegantnih uniformi. Ona je namenjena predvodnicama, ženama koje ne odstupaju od svojih želja i ciljeva.

Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 3)
Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 4)

Ni ove sezone Aasha ne odustaje od vrhunske elegancije, klasičnih krojeva uz savremeni twist i kvalitetnih materijala. Brend je zasnovan na održivom modnom konceptu koji ne robuje trendu i sezoni, komadima koji će se prenositi generacijama - baš poput pravih vrednosti koje prenosimo svojoj deci. 

Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 5)
Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 6)

Paleta boja puna je bogatih zemljanih tonova, a krojevi su naglašeni volumenom na takav način da se Aasha modeli ne prilagođavaju građi žene, već njenom karakteru. To je odeća u kojoj ćete uvek biti primećeni, ali koja je apsolutno nosiva 24 sata svakoga dana, sedam dana u nedelji. Sloboda pokreta je Ivanin imperativ zato što veruje da samo kvalitetna odeća, odeća koja omogućava kretanje, u kojoj se žena oseća udobno, može da joj prija i čini da se osećati dobro u svojoj koži.

Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 7)
Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 8)

Aasha nam priča priču o ženi koja zna šta želi i ne boji se da sledi svoje snove, a pritom izgleda uvek besprekorno i posebno - ne kao neko drugi, već kao najbolja verzija sebe same. 

Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 9)
Aasha je domaći brend koji je brzo stekao svoje fanove, a sada su nam predstavili novu kolekciju. Imamo sve slike (фото 10)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor