Pretraga

Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica

Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica

Tekst: BURO.

Foto: Marko Vulevic

Nova kolekcija venčanica brenda MO Premiere u službi je proslave ljubavi, lepote i slobode. MO premiere je brend koji je vredno radio cele godine i pored svih prepreka i izazova koje je protekla godina stavila pred njih, pored nove ready-to- wear kolekcije iznedrio je kolekciju kupaćih kostima, a sada i najnoviju “ MO mladu “ .

Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 1)
Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 2)
Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 3)

MO mlada je prava moderna princeza, zanosna i elegantna, seksi i zavodljiva, ona je zapravo ogledalo i otelotvorenje samog brenda. Cilj cele nove kolekcije jeste da MO mladu učini istinski srećnom u njenoj haljini za venčanje i da ona pored vanvremenske lepote uživa i u udobnosti iste. Za MO bride to be i njenu sreću potrebna je samo jedna, genijalna haljina koju neće poželeti da zameni drugom manje zahtevnom ili kraćom verzijom, kasnije.

Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 4)
Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 5)
Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 6)

U praksi ovo znači znalačku mešavinu svile i perlica, čipke i mrežica, kao i klasičnih vanvremenskih krojeva, asimetrije i oštrih sečenja oplemenjenih ručno rađenim detaljima od Swarovski kristala i perja koji svaku MO venčanicu čine unikatnom i čarobnom. Za MO buduću mladu nebo je granica, a ova kolekcija jeste otelotvorenje njenog sna o savršenom venčanju. 

Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 7)
Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 8)
Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 9)

Sama kampanja u koju smo se zaljubili, snimljena je na nekoliko poznatih lokacija u Beogradu, a potisuje je fotograf Marko Vulević. Pred njegovim objektivom našla se manekenka Derikonja Nataša, dok su za frizuru i šminku bile odgovorne Đurđica Ivanović Đuka i Sanja Orlandić, a za stajling se pobrinula Irena Jovanović.

Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 10)
Pogledajte prvi novu MO Premiere kolekciju venčanica (фото 11)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor