Pogledajte reviju sa do sada neviđenim kreacijama Virgila Abloha za Louis Vuitton

    01.06.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/virgil_cover.gif

    Virgil Abloh jedan je od najproduktivnijih dizajnera svoje generacije i njegov uticaj proširio se daleko van sfere mode. Kao deo onoga što je ostavio iza sebe, danas imamo priliku da pogledamo devet do sada neviđenih lookova iz poslednje kolekcije na kojoj je radio za Louis Vuitton.

    Modni brend juče je objavio da će u Bankoku održati spin off modnu reviju koja će biti streamovana live na zvaničnom Louis Vuitton sajtu, danas 1. juna u 7.30 uveče po lokalnom vremenu (14.30h po našem).

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/06/1654074497177504.png

    Ovih devet lookova iz muške kolekcije za jesen/zimu 2022. bave se idejom sazrevanja, globalne perspektive i ciklusa kreativnosti kroz motive kruga, stoji u zvaničnom press obaveštenju. Sama kolekcija bila je najvećim delom završena u vreme kada je Abloh preminuo prošlog novembra i u sebi je nosila njegovu prepoznatljivu estetiku i romantični duh.

    Za reviju će biti postavljena nova verzija seta “Louis Dreamhouse” u kom je održana i revija za celu kolekciju neposredno nakon Ablohove smrti, tako da ćemo ponoov imati prilku da vidimo i njegovu viziju krovova Pariza, dimnjaka i spavaće sobe, a održaće se u kompleksu IconSiam u Bankoku.

    Saznaj više:
    Povezani članci: