Pretraga

Posle Beyoncé i Ann Taylor-Joy, Hailey Bieber je novo zaštitno lice Tiffany&Co.

Posle Beyoncé i Ann Taylor-Joy, Hailey Bieber je novo zaštitno lice Tiffany&Co.

Tekst: BURO.

Tiffany & Co. izbacio je novu kampanju koja startuje danas, a njena zvezda je niko drugi do Hailey Bieber. Manekenka i influenserka, od skoro i beauty magnat in the making, ugovor sa kućom nakita potpisala je prošle godine i već nosila njihove komade i na društvenim mrežama i na gala eventima, a ovo su prvi zvanični vizuali za brend.

Posle Beyoncé i Ann Taylor-Joy, Hailey Bieber je novo zaštitno lice Tiffany&Co. (фото 1)

Kampanja je slikana u Los Anđelesu, a Hailey nosi nakit kako iz nove tako i iz stalnih bestseler Tiffany&Co. kolekcije Tiffany T, uključujući priveske sa dijamantima, narukvice i minđuše.

"Imam posebna sećanja vezana za žene kojima se divim, a koje su nosile nakit Tiffany&Co... Bilo je divno snimati novu kampanju, obožavam da radim sa Tiffany timom. Oduvek mi je san bio da budem povezana sa brendom i jako sam zahvalna što sam zaštitno lice Tiffany T kolekcije." izjavila je Bieber povodom kampanje.

Posle Beyoncé i Ann Taylor-Joy, Hailey Bieber je novo zaštitno lice Tiffany&Co. (фото 2)

"Kao savremena ikona stila, Hailey Bieber je otelotvorenje moćnog duha Tiffany T kolekcije. Uzbuđeni smo što je upravo ona zvezda naše nove kampanje za tu kolekciju," izjavio je Arnault istom prilikom.

Posle Beyoncé i Ann Taylor-Joy, Hailey Bieber je novo zaštitno lice Tiffany&Co. (фото 3)

Klasična Tiffany T kolekcija je tokom godina imala mnoga lica, a najnoviji dodaci liniji uključuju priveske u formi kruga i alke - neke sa pavé dijamanstkim radom - a cene se kreću između 3.500 i 6.800 dolara. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor