Pretraga

Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture

Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture

Tekst: BURO.

 

“Žena treba da bude ono što jeste, a ne ono što joj drugi govore da treba da bude.”

Ovim rečima nam Ivana Miranović predstavlja kolekciju “She”, drugu koju je realizovala za svoj brend Itsa Couture. Na reviji koju je krajem februara samostalno organizovala u podgoričkom Kolektoru, mlada crnogorska kreatorka predstavila je dvadeset i sedam modela večernjih haljina koje slave svu složenost žene kao bića i sva njena lica. Miranovićeva se trudi da kroz svoj rad jakim samosvesnim ženama pruži način da izraze svoju individualnost i da se u svojoj koži osećaju dobro i nepobedivo.

 

Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 1)
Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 2)
Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 3)
Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 4)

 

Dvadeset i sedam modela haljina izrađenih od tafta i brokata od svile, kao i prefinjene čipke donose nam bogatu i zavodljivu paletu Maroka, odakle i potiču ekskuzivne tkanine korištene u njihovoj izradi, a spoj Ivaninog dizajna i pažljive izrade jasno prenose poruku da Ona koja ih nosi ne pristaje na kompromise sa sobom i uz puno hrabrosti korača kroz život.

 

Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 5)
Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 6)
Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 7)

 

Upravo zbog toga, Itsa Couture modeli predstavljaju inkarnaciju sveta koji žena nosi u sebi: “U mojim haljinama žene su glamurozne, samouvjerene, jedinstvene, ukratko, posebne u posebim prilikama“, veruje Ivana.

 

Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 8)
Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 9)
Predstavljena je nova kolekcija crnogorskog brenda Itsa Couture (фото 10)

 

Pošto su ove kreacije prvenstveno ogledalo njenog duha, ne treba da čudi činjenica da se Miranovićeva hrabro odlučila da svoju reviju organizuje nezavisno i sama kako bi svaki detalj bio odraz njene vizije. Nakon intenzivnih višemesečnih priprema, u toku kojih ne postoje prečice, njene haljine predstavljene su pred tri stotine zvanica. Ivana je na svakom koraku ovog dugog i zahtevnog puta od ideje do krajnje realizacije i organizacije prešla uz svoju nemerljivu pozitivnu energiju i optimizam, i dokazala svima da je na modnu crnogorsku scenu zakoračila da na njoj i ostane.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor