Pretraga

Rajićeva šoping centar slavi peti rođendan! Evo šta vas sve tamo čeka

Rajićeva šoping centar slavi peti rođendan! Evo šta vas sve tamo čeka

Tekst: BURO.

Foto: Danilo Pavlović

Šoping centar Rajićeva nalazi se na najlepšoj lokaciji u Beograda i nudi jednistveno iskustvo kupovine, ali i vrhunsko uživanje u samom srcu grada. Tokom pet godina postojanja Rajićeva je postala omiljena šoping destinacija Beograđana i njihovih gostiju budući da je ovaj centar po svemu drugačiji, pre svega po enterijeru i eksterijeru, ali i po listi brendova čije aktuelne kolekcije su u ponudi. Rajićeva nudi dodir luksuza, kao i pristupačne brendove koje svi volimo. Tu su i lokali sa terasama na kojima je lako zaboraviti na svakodnevni život i prepustiti se trenutku.

Povodom petog rođendana šoping centar Rajićeva svojim posetiocima prirediće četiri dana gala proslave u kojoj svi mogu da uzmu učešće i na najbolji mogući način “uklizaju” u novu sezonu. Tokom tih dana od 22. do 25. septembra sve posetioce očekuju specijalni popusti između 15 i čak 70%

Rajićeva šoping centar slavi peti rođendan! Evo šta vas sve tamo čeka (фото 1)
Rajićeva šoping centar slavi peti rođendan! Evo šta vas sve tamo čeka (фото 2)

Za četvrtak 22. septembar planirano je svečano otvaranje izložbe poznatog fotografa Danila Pavlovića čiju produkciju je podržao BURO. Izložba će imati humanitarni karakter, fotografije velikog formata biće licitirane na Rajićeva društvenim mrežama, a sva prikupljena sredstva biće donirana u humanitarne svrhe. Otvaranje će ulepšati i nastup pijaniste Nemanje Nikolića od 16 do 20 časova, a on će posebnim nastupima i u petak, subotu i nedelju, od 23. do 25. septembra u istom periodu obradovati posetioce Rajićeve. U četvrtak će VIP  gosti ispratiti leto na ekskluzivnoj žurci “Pozdrav letu #izsrcagrada” gde će uz zalazak sunca ploče vrteti DJ Luton.

Rajićeva šoping centar slavi peti rođendan! Evo šta vas sve tamo čeka (фото 3)
Rajićeva šoping centar slavi peti rođendan! Evo šta vas sve tamo čeka (фото 4)

Za vikend su planirane zanimljive aktivacije koje će obradovati i najmlađe, u subotu 24. septembra nastupće dečiji hor “Čarolija” na Centralnom trgu Rajićeva SC od 13 časova. Zatim će biti organizovano svečano gašenje svećica za 5. rođendan uz kolače iz Mandarina Cake Shop-a. Pored toga između 13 i 17 časova najmlađi mogu posetiti štand za face painting tokom oba dana vikenda.

Rajićeva šoping centar slavi peti rođendan! Evo šta vas sve tamo čeka (фото 5)
Rajićeva šoping centar slavi peti rođendan! Evo šta vas sve tamo čeka (фото 6)

Za sve one koji su doživeli kreativnu blokadu tu je besplatna edukativna radionica slikanja “Slikaj i cirkaj” u nedelju 25. septembra od 13 do 17 časova.

Pozdravite leto u Rajićevoj kako dolikuje i uživajte u svemu što nam donosi jesenja sezona. Uz akcije i ekskluzivne nastupe i radionice bićete spremni za sve što donosi naredni period. Vidimo se!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor