Roksanda Ilinčić je stigla u Beograd gde je ekskluzivno predstavljena njena izložba „The Poetry of Colour“

    28.05.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_ROKSANDA_UPDATE.jpg

    Uputite se što pre da je pogledate

    Roksanda Ilinčić je bez sumnje najuspešnija srpska dizajnerka. Ona je toliko poznata da zapravo ne moramo ni da napišemo prezime, već je svi jednostavno zovu Roksanda. Iz našeg iskustva u radu sa njom možemo vam reći da je ona modna sila koja izuzetno ceni svoju privatnost, dok je u isto vreme u komunikaciji blaga i lišena svake vrste drame. Roksanda je zbilja posebna! Iz svega toga sasvim je jasna euforija koja je prostrujala Beogradom kada je najavljeno da stiže u naš glavni grad kako bi u saradnji sa The Residences at The St. Regis Belgrade i Kulom Beograd prisustvovala otvaranju svoje izložbe „The Poetry of Colour“. A kakva je to poezija boja bila!

    Roksanda je izabrala omiljene modele iz svojih kolekcija za proleće/leto 2019, pre-fall 2019. i jesen/zimu 2019 godine, i da smestila ih je u raskošnu scenografiju sačinjenu od cveća. Kada uz to dodate magiju boja njenih kreacija, sasvim je jasno odakle ime izložbe.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/roksanda_tekst1.jpg

    „Beograd je grad koji je inspirisao mnoge moje kolekcije i posebno moju ljubav prema bojama“, istakla je Roksanda Ilinčić. „ovo je zapravo moj lični izbor modela, predstavljenih u okviru jedinstvene instalacije koju sam osmislila specijalno za ovu priliku. Želela sam da istražim ogromne mogućnosti ove impresivne istorijske građevine u kojoj predstavljamo izložbu, ukrašenu cvećem koje me podseća na Srbiju i moju večitu inspiraciju – boje“.

    Naravno da smo dosta očekivali od Roksande i naravno da je prevazišla i naše najsmelije misli! Kombinacija prirodnog cveća (pričamo o neverovatnih 7.000 cvetova!) i kreacija koje, iako ne pripadaju istoj kolekciji, funkcionišu kao savršena celina nas je na momenat uvukla u čaroban Roksandin svet gde, podjednako zastupljene, caruju ženstvenost i fantazija.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/roksanda_tekst2.jpg

    Iako je sinoćno otvaranje predstavljalo pravu poslasticu, ova izložba je više od prestižnog modnog događaja. To je ujedno obeležilo i početak saradnje Roksande Ilinčić i Fondacije Novak Đoković. Dizajnerka ovim projektom pruža podršku projektu „Školice života“ u okviru kog fondacija gradi i renovira predškolske ustanove u ekonomski manje razvijenim oblastima.

    Zato odmah pohitajte da pogledate ovu nesvakidašnju izložbu koja biće otvorena za posetioce 28. i 29. maja u izložbenom prostoru Belgrade Waterfront-a, Karađorđeva 48, u periodu od 10 do 22 časa. Be there!

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/roksandra_tekst3.jpg

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/TEKST_ROKSANDA.jpg

    Saznaj više:
    Povezani članci: