Pretraga

Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić

Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić

Tekst: BURO.

Oh da, zaista je tu... Iako kalendar to ne prikazuje vrelo leto je stiglo i iz dana u dan se diže temperatura, puštamo da nas nosi dobar talas i već nam sve nekako miriše na kokos i breskve. Misli nam skreću, teško je otići koncentrisan kada nam misli skreću, a noge same idu u gradske barove gde se nalazimo sa društvom da izmislimo nove avanture po kojima ćemo pamtiti ovo leto. I da znate, ne treba se opirati! Živa u toplomeru igra, ali hajde da igramo i mi, podižemo uloge i u priču dodajemo letnju kolekciju kreatorke Milice Opačić.

Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić (фото 1)
Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić (фото 2)

Ona je leto 2022. godine zamislila kao raskošni vatromet gde su visoki sjaj i jarke boje u središtu pažnje. Svilenkasti materijali pozivaju da ih prošetate na nekoj dobroj žurci, a modeli inspirišu da se ispravite i u potpunosti prigrlite svoju senzualnost, kao i taj elektricitet koji samo letnje noći donose.

Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić (фото 3)
Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić (фото 4)
Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić (фото 5)

Asimetrija igra vodeću ulogu u aktuelnoj kolekciji koju nam je Opačić prikazala u okviru svog brenda MO première. Tu su mini i maksi haljine na jedno rame, kao i izrezi koji naglašavaju seksi vajb. Modeli su namenjeni jakim damama, herionama sopstvenog života koje se ne boje da hrabro stanu pod reflektore i pri tome se dobro zabave.

Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić (фото 6)
Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić (фото 7)

Modeli su dovoljno upečatljivi, da je dovoljno da kosa i make-up ostanu kao prateći elementi koji samo naglašavaju lepotu, a ne preuzimaju je. Ukoliko vas ovog leta čeka neka elegantna prigoda ovo su komadi u kojima možete lako zablistati. Neustrašivo uživajte u zadivljenim pogledima.

Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić (фото 8)
Seksi leto je pred nama: Evo kako ga vidi kreatorka Milica Opačić (фото 9)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor