Pretraga

Self-Portrait sada nudi i torbe, a Naomi se slaže da su genijalne

Self-Portrait sada nudi i torbe, a Naomi se slaže da su genijalne

Tekst: BURO.

Haljine sa potpisom Self-Portrait popele su se na vrhove svih lista želja vrtoglavom brzinom, a danas su nas dočekale divne vesti: Han Chong osnivač i kreativni direktor brenda dizajnirao je svoj prvi model torbi! Upoznajte model Bow i prvo zaštitno lice koje staje iza njega - ni manje ni više Naomi Campbell.

Self-Portrait sada nudi i torbe, a Naomi se slaže da su genijalne (фото 1)

Inpirisana devedesetim i nazvana po hitu Brandy i Monice iz 1998. godine “The Boy Is Mine”, kampanja nam donosi video i fotografije u kom Naomi priča o svojoj damskoj torbi ukrašenoj velikom mašnom i insistira the bow is mine.

Fotografiju i režiju potpisuje Renell Medrano, a modeli koje vidimo su Bow Mini i Mow Micro i dostupni su na sajtu.

Self-Portrait sada nudi i torbe, a Naomi se slaže da su genijalne (фото 2)

Naomi je obučena u komade iz Self-Portrait kolekcije za narednu jesen koji takođe u sebi nose nostalgiju za devedesetim, dekade koju Chong naziva stalnim izvorom inspiracije. Već na prvi pogled je jasno da su i nove torbe referenca na ovu eru. 

Self-Portrait sada nudi i torbe, a Naomi se slaže da su genijalne (фото 3)

“Bio sam prilično nostalgičan, privlačila me je prošlost, privlačile su me devedesete era u kojoj je moda bila slatka ali i tough, veoma pod uticajem muzike vremena," izjavio je dizajner. "Velika mi je čast što je Naomi pristala da preuzme glavnu ulogu u našoj kampanji, kao i to što su nam Brandy i Monica dozvolile da koristio njihovu pesmu i svoj san pretvorimo u stvarnost."

Self-Portrait sada nudi i torbe, a Naomi se slaže da su genijalne (фото 4)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor