Pretraga

Snažne poruke poslate sa \"Be supported. Be you\" adidas panela

Snažne poruke poslate sa "Be supported. Be you" adidas panela

Tekst: BURO.

Mart je mesec posvećen ženama i mesec kada glasnije nego inače govorimo o njihovom položaju u društvu. Sve više žena širom planete prepoznaje značaj ovog meseca i oseća potrebu i odgovornost da progovori o određenim problemima sa kojima se svakodnevno susreće i koje je potrebno adresirati u modernom svetu. U prostoru Intersport radnje u TC Galerija sa tim ciljem organizovan je i adidas panel "Be supported. Be you" upravo posvećen osnaživanju žena i razbijanju stereotipa, koji ste mogli da ekskluzivno pratite live na našem kanalu. 

Snažne poruke poslate sa "Be supported. Be you" adidas panela (фото 1)

U okviru zajedničkog razgovora Sandra Pajović je sa svojim sagovornicama, Anom Dornik predsednicom Udruženja „Žena uz ženu“ i Ivom Parađanin, autorkom podkasta Tampon zona i našom urednicom kulture iznela važne poruke, ali i statistike koje svedoče da smo još uvek daleko od potpune ravnopravnosti. Međutim, tokom interaktivnog razgovora iznete su jako važne poruke ohrabrenja i važnosti posticanja mikro promena koju svaka od nas može da donese u svojoj neposrednoj okolini.  Ana je kao vrlo mlada vodila bitku sa karcinomom dojke i to je motivisalo da počne da osnažuje i motiviše žene koje se nalaze u sličnoj situaciji, kako kroz osnivanje Udruženja, tako i kroz svoju autorsku knjigu, ali i YouTube emisiju. Zaključak celog razgovora je da nam je žensko udruživanje i prepoznavanje iskustava neophodno za boljitak i osvajanje slobode. 

Snažne poruke poslate sa "Be supported. Be you" adidas panela (фото 2)
Snažne poruke poslate sa "Be supported. Be you" adidas panela (фото 3)

Ovaj razgovor bio je povod i za predstavljanje nove kolekcije i spominjanje brojki na osnovu kojih je ona nastala. Naime, čak 92% žena smatra da im je teško da se usredsrede na vežbanje kada im je odeća neudobna, a 58% njih kaže da često moraju da prekinu vežbu kako bi podigle helanke tokom treninga. Zbog svega ovoga, nova kolekcija adidas sportskih helanki i grudnjaka nudi: helanke rastegljive u čak četiri pravca uz dodatu LYCRA® SPORT tehnologiju za optimizovano zadržavanje oblika, materijal helanki koji smanjuje trenje tokom dugih treninga, HEAT.RDY tehnologiju ugrađenu u grudnjake za maksimalan protok vazduha koji održava osećaj hladnoće, kao i podesive stabilizirajuće bretele na grudnjaku koje pružaju potpunu kontrolu dok se bavite svojim omiljenim aktivnostima. Proizvodi su dostupni i u plus size veličinama, kako bi sve sportistkinje mogle da iskuse aktivnost u svom punom potencijalu.

Snažne poruke poslate sa "Be supported. Be you" adidas panela (фото 4)

Ono što je zaista značajno je da od svake kupovine proizvoda iz adidas kolekcije sportskih grudnjaka i helanki, Intersport će 5% iznosa donirati humanitarnom Udruženju „Žena uz ženu“ sa ciljem podrške i osnaživanja žena.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor