Sobarica prodaje na aukciji “ukradenu” haljinu koju je Lady Gaga nosila na Zlatnim globusima

    05.11.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/lady_gaga_haljina_article.jpg

    Da li je ukradena? Da li je zaboravljena? Da li je Lady Gaga poklonila haljinu sobarici kao znak pažnje? Da li je sobarica ukrala haljinu i sada pokušava da profitira?

    Ovo su samo neka od pitanja koja su postavljena kada je pre neki dan obelodanjeno da će se Valentino haljina koju je Lady Gaga nosila na dodeli Zlatnih globusa, kada je osvojila nagradu za najbolju žensku ulogu u mjuziklu ili komediji, pojaviti na aukciji. Niko ne bi imao išta da priupita ili veliko da napiše jer – aukcija kao aukcija, da nije osvanula vest da ovu famoznu haljinu prodaje – sobarica Sara Corea.

     

    Da, tu su počela pitanja. Salva pitanja. Novinari su odmah kontaktirali Lady Gagu koja je izjavila da je haljinu ostavila nakon dodele nagrada u hotelu da je pokupi neko iz Valentino tima. Okej. Sledeći korak: pitajte Valentino tim. Valentino tim kaže da su došli da pokupe haljinu ali da ona nije bila u Beverly Hilton hotelu, tako da su prijavili krađu. Ali sobarica Sara Corea, koja radi u hotelu, kaže da je Lady Gaga haljinu ostavila i da ju je ona zatim odnela u odeljenje za izgubljene stvari. Kada se niko 6 meseci nije pojavio da potraži haljinu, uprava hotela odlučila je da nakon tog zakonskog roka „izgubljena“ haljina pripadne sobarici koja ju je pronašla. Na aukciji koja se dešava sutra, priloženo je i pismo o autentičnosti haljine, a potpisnik tog pisma je Sara Corea. Cena koja se trenutno nudi za haljinu jeste nešto ispod 10 hiljada dolara.

     


     

    Da li treba da dodamo da se u čitavu zbrku sada uplela i policija nakon što je neko iz Valentina prijavio da je haljina ukradena ali nakon istrage je utvrđeno da se krađa nije desila i sada je ostavljeno hotelu i dizajnerskom timu da reše ovu zbrku između sebe. Nemojte se začuditi ako saznate sutra da je haljina povučena sa aukcije. Jer imajte na umu – ipak je ona postala deo istorije.

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: