Spektakularnim događajem u Beogradu medijska platforma BURO obeležila je početak rada u Srbiji

    11.06.2019.
    RECOMMENDED

    Sinoć je na Belom dvoru zvanično obeležen početak rada srpskog izdanja medijske platforme BURO. Preko 150 odabranih gostiju iz oblasti mode, kulture i biznisa uživalo je u fantastičnoj večeri na otvorenom .

    U partnerstvu sa brendom Boss i kompanijom Movem Fashion, tim BURO.Srbija magazina organizovao je jednistveno veče u našem glavnom gradu. Brojne kolege, prijatelji, poznati i poslovni partneri prisustvovali su zvaničnom lansiranju srpske verzije omiljenog online magazina koji se dešavao na Belom dvoru. VIP zvanice bile su prevezene do eventa vozilima koje je obezbedila kompanija Opel.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/20190611-REP_5510_copy.jpg

    BURO. Srbija tim: Milan Đačić, Teodora Jeremić, Nenad Janjatović, Marina Stajkić, Miroslava Damjanović, Manda Javorina, David Gažo i Jelena Karakaš

    Unutar Belog dvora gosti su se smenjivali na backwallu i pokušavali da vide šta se sprema iza zatvorenih vrata dok su se služili  pićem dobrodošlice Vinarije Kovačević. Nakon iščekivanja zvanice su se uputile u dvorište Belog dvora gde su im se obratili osnivači srpskog izdanja Miroslava Damjanović, Nenad Janjatović i Milan Đačić.

    Ono što je usledilo bio je spektakularni 3D maping koji je projektovan po Belom dvoru i ostavio prisutne bez daha i sa telefonima u vazduhu. Zatim je usledila večera u četiri sleda za koju se pobrnuo Square Nine hotel, na čelu sa šefom kuhinje Eyck Zimmerom koji je ovenčan Michelin zvezdicom.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/20190611-REP_5878_update.jpg

    Movem Fashion / BOSS

    U više od deceniju postojanja svog koncepta BURO je uspeo da stekne odličnu reputaciju i milione čitatelja širom sveta. Srbija je deseta zemlja po redu u kojoj je lansiran, a u narednim mesecima očekuje vas još uzbudljivih novosti iz BURO porodice na globanom nivou.

    Pogledajte ovde prve fotografije sa događaja, a uskoro vas očekuju i najbolji momenti sa ovog spektakularnog eventa.

     

    Saznaj više:
    Povezani članci: