Pretraga

Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima

Tekst: BURO.

Početak proleća znači i lagano opuštanje, duži dani donose više vremena za uživanje na svežem vazduhu, za šetnje i druženje. Pa, nekako po inerciji tokom aprila razmišljamo o novim patikama koje bi se kul uklopile uz naše prolećene kombinacije i koje bi nas udobno nosile od jutra do mraka. Ako ste iole slični nama, onda vam se možda i dogodilo da usred tog razmišljanja o novom i drugačijem se vratite na ono već oprobano, na klasiku kojoj vreme ne može apsolutno ništa. Kada govorimo o patikama, u toj kategoriji suvereno prednjači adidas model Stan Smith. Ipak, ova kompanija je poznata po inovativnom pristupu i stalnom pomeranju granica u svim pravcima, tako da se trude da unaprede i klasične modele ne dirajući njihovu suštinu, ali da im daju i nove osobine u skladu sa savremenim svetom u kome živimo.

Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 1)
Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 2)
Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 3)

Buđenje ekološke svesti

Kao lider u industriji kada je održivost u pitanju, adidas je ove sezone lanisirao Stan Smith model patika čije je gornjište izrađeno od Primegreen recikliranog materijala visokih performansi koje se nalazi na belom đonu od reciklirane gume. Tu su modeli koje su ukrašeni neodoljivim šarenim crtežima koji su inspirisani planetom Zemljom. Pored toga, tu je i deo kolekcije koji je nastao u saradnji sa kompanijom Disney. Za sve nas koji smo nostalgični za danima detinjstva i tim nekomplikovanim vremenima, dostupne su Stan Smith patike sa zelenom ekipom koju obožavamo. Neki od crtanih junaka koji sada krase patike su Zvončica, Hulk, Yoda, Kermit… Vrlo je lako zaljubiti se u ovu kolekciju. 

Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 4)
Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 5)
Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 6)

Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 7)

Na svakoj patici nalaze se siluete crtanih heroja, koji simbolizuju pobedu, istrajnost, čistoću i snagu, a upravo to su elementi koji su neophodni da bi se probudila ekološka svest. Ovaj potez je nastao iz želje brenda da se stane na put plastičnom otpadu tako što će se kreirati ekološki održivi proizvodi. Pored toga svaki par patika upakovan je u prepoznatiljivu adidas Originals plavu kutiju koja je već izmenjena i sastoji se od 90% recikliranog papira.

Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 8)
Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 9)
Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 10)

Važno je učestvovati!

I to nije sve! Brend adidas sve nas ove sezone podstiče na bolje navike zahvaljujući kojima ćemo pomoći planeti. Naime, oni su pokrenuli akciju skupljana plastičnih čepova za reciklažu koji će biti donirani organizaciji Čep za hedikep koja pomaže osobama sa invaliditetom. Od 9. Do 30. aprila moguće je doneti čepove u adidas radnju u Knez Mihajlovoj 33 u Beogradu (od 12 do 20 časova). Kako bi inspirisali sve da se odazovu u što većem broju, tri osobe koje sakupe i donesu najviše plastičnih čepova u radnju na poklon će dobiti dva para Stan Smith patika, jedne za sebe, a jedne za dragu osobu koju izaberu. Do kraja akcije na sajtu stansmith.rs možete real time pratiti ko prednjači u sakupljanju (iako je ovo akcija u kojoj zaista sa punim pravom možemo reći da nije bitno ko će biti pobednik, jer je zaista najbitnije učestovati). Vidimo se u adidas radnji!

Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 11)
Stan Smith zauvek! Kultni model patika sada nam dolazi u varijanti od recikliranih materijala i to sa omiljenim Disney junacima (фото 12)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor