Čuvena mini haljina iz filma „Zgodna žena“ nam se vratila – evo gde je možete kupiti

    25.05.2021.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/juliacover.jpg

    Film „Zgodna žena“ je klasik koji i dalje obožavamo i rado iznova gledamo. Produkcija je, logično, bila potpuno u stilu devedesetih, a u glavnim ulogama našli su se Julia Roberts i Richard Gere. Postoji još jedna stvar zbog koje ovaj film nazivamo kultnim – plavo bela haljina koju je Julia nosila kada je upoznala Richarda. Najbolja stvar je da je sada možete posedovati!

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/1621949074778078.png

    Nostalgija je u potpunosti obeležila prethodnu godinu. Svi smo imali vremena da se podsetimo svih divnih stvari koje nam fale, a neki su otišli korak dalje od toga. Kreativna direktorka britanskog brenda Hunza G, Georgiana Huddart, ponovo je na tržište izbacila jednu od haljina iz kultnog filma. Reč je o belom topu i plavoj suknji koji su u struku povezani kružnom šnalom.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2021/05/1621949088270357.gif

    Georgiana kaže da je danas teško pronaći komad koji je toliko prepoznatljiv. Iako je star 30 godina, i dalje savršeno dobro “radi”. Upravo iz tih razloga, nije pravila nikakve modifikacije, već je pokušala da zadrži njegovu autentičnost. Želja joj je da se žene osećaju moćno kada nose ovu haljinu. Ove sezone kreirala je i kupaći kostim po uzoru na kultnu haljinu, pa naša inner Vivian Ward može zaživeti i na plaži ili kraj bazena.

    Dizajnerka smatra da je leto 2021. pravo vreme da se stil osveži, budući da svi žude za tim da se ponovo osećaju dobro i obuku nešto pored trenerke koja je svima bila glavni odevni komad (pre)dugo. Ova haljina je oličenje zabave i čini se kao idealan outfit u kom treba zakoračiti ka post korona životu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: