Zavirili smo iza kulisa Mango Summer Cluba na Menorki

    19.05.2023.
    RECOMMENDED

    Dok mi još uvek držimo plačeve da sunčani dani potraju i sanjamo o početku leta onako kako zamišljamo, Mango je oživeo ultimativni moodboard svojom prezentacijom letnje kolekcije, u čijem sklopu je i posebna capsule kolekcija nastala u saradnji sa američkim brendom Simon Miller. Launch je organizovan na španskom ostrvu Menorka, u kamenolomu Pedreres de s’Hostal koji je na jednu noć postao ekskluzivni Mango Summer Club.

    Idiličnom Menorkom vlada mirna atmosfera, čiji opušteni vajb je u kontrastu sa okolnim party ostrvima kao što su Ibica i Majorka, i brend je igrao upravo na ovu kartu. Mango Summer Club otvoren je na samo jednu noć na magičnoj lokaciji na kojoj su se okupile Mango devojke kao što su Blanca Miró, Nuria Val, Lucy Williams, Chufy, Sophia Roe, Monikh Dale, Claire Rose, Alyssa Coscarelli, Lizzy Hadfield, Gemma Galán, Clara Sans i Rita Montezuma – obučene od glave do pete u modele iz nove kolekcije – kao i prijatelji brenda i novinari sa svih strana sveta.

    Moda i dizajn uopšte, bili su zvezde vodilje što je bilo kristalno jasno kako i samom kolekcijom, tako i set-dizajnom – plavi geometrijski sto postavljen u srcu kamenoloma jednostavno oduzima dah – a mediteranski motivi i živahne boje razlili su se pred očima svih prisutnih. Tropski kombinezoni za predimenzioniranim cvetnim i etničkim dezenima, heklani komadi, ukrojeni sakoi sa širokim pantalonama glavne su zvezde kolekcije bogate teksturama i bojama koje nose energiju leta: žuta, nebesko-plava, narandžasta i zelena.

    Capsule SimonMillerxMango kolekcija nas je posebno osvojila svojim spojem kalifornijskog vajba, mediteranske estetike i motivima inspirisanim podvodnim svetom.

    Kolekcija donosi neke od prepoznatljivih komada kalifornijskog brenda, poput lepršavih haljina i širokih pantalona od lana, veselih boja i pruga koje se mogu nositi na bezbroj načina, posebno ali i u slojevitim kombiancijama. Što se nas tiče, leto je zvanično počelo upravo ovim eventom, a znamo i u čemu želimo da ga provedemo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: