Pretraga

Želimo na ovo Dior krstarenje!

Želimo na ovo Dior krstarenje!

Tekst: BURO.

Modna kuća Dior otpočela je saradnju sa poznatom trajektnom službom Star Ferry kako bi slikovitom plovidbom proslavila svoj novootvoreni butik u Hong Kongu.

Izgleda da modna kuća Dior voli plovidbe. Nakon što su Parižanima organizovali luksuzno spa krstarenje po Seni, sada je na red došao Hong Kong pa brend pruža impresivno iskustvo svojim pokroviteljima dok plove tematskim parnim brodom Star Ferry u ovom gradu. U čast otvaranja novog butika na Canton Roadu, luksuzna modna kuća sarađuje sa gradskom putničkom službom kako bi osigurala pitoreskni prelaz luke od Tsim Sha Tsuija do Centralne luke.

Želimo na ovo Dior krstarenje! (фото 1)

Kao odu Diorovom nasleđu i bogatoj istoriji kompanije Star Ferry, za ovu posebnu kampanju rekreiran je kultni parobrod u prilagođenoj beloj boji sa elegantnom nadogradnjom enterijera. Pored toga, brod krasi i grafički simbol brenda, koji je po njemu ručno oslikavan do savršenstva više od dva meseca. Sedišta su takođe preuređena jastucima sa motivom zvezde, a čak su i kolutovi za spasavanje dobili kompletan Dior tretman.

Želimo na ovo Dior krstarenje! (фото 2)

Još jedan poseban detalj jeste srećna zvezda gospodina Diora koja se nalazi na srednjem delu parobroda. Diorova zastava istaknuta je na zadnjem i prednjem kraju broda. Star Ferry sa Dior makeoverom ploviće sve do 5. novembra.

Želimo na ovo Dior krstarenje! (фото 3)
Želimo na ovo Dior krstarenje! (фото 4)

Star Ferry je inače poznata putnička trajektna služba i turistička atrakcija u Hong Kongu. Sa flotom od dvanaest trajekata, kompanija saobraća na dve rute preko luke i prevozi preko 70 000 putnika dnevno. Star Ferry pruža slikovit ali i povoljan način prelaza luke pa je Dior izabrao odličnog saputnika u pokazivanju lepota Hong Konga.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor