Pretraga

Znamo šta ćemo nositi ovog proleća: Ova Mona torba je na ramenu svih influenserki

Znamo šta ćemo nositi ovog proleća: Ova Mona torba je na ramenu svih influenserki

Tekst: BURO.

Foto: Stefan Burmazević

Modna arena je ozbiljna borba. Izgraditi svoj identitet i biti prepoznatljiv nije ni izbliza jednostavan zadatak, a upravo to je zadatak koji brend Mona izvodi odlično.

Znamo šta ćemo nositi ovog proleća: Ova Mona torba je na ramenu svih influenserki (фото 1)
Znamo šta ćemo nositi ovog proleća: Ova Mona torba je na ramenu svih influenserki (фото 2)

Njihovo ime je sinonim za najbolje kožne komade na našoj sceni i to još jednom potvrđuje novi Mona it-komad: klasična ženska torba na rame iz prolećne kolekcije. Elegantne geometrijske linije, veličina koja je “baš taman”, prepoznatljiv logo i vrhunska izrada učinili su da se ovaj model popne na sam vrh naše liste želja. U tome nismo usamljeni. Naime, torba je rasprodata u rekordnom roku i našla se na ramenu, kako influenserki tako i ostalih žena sa autentičnim stilom.

A kakav je to stil? Za početak, on nije samo jedan. Zajedničko svim ženama koje ovu torbu već nose (i koje će je poneti) jeste to da uživaju u dobrom dizajnu koji ne zna za vreme.

Monin dizajn tim je mislio na sve. Oblik i veličina su takvi da vas mogu pratiti 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Sjajna glatka koža zaokružuje svaku kombinaciju, bilo da je uparite sa patikama ili štiklama, a izbor boja - narandžasta, nude i braon - tu su da isprate svako raspoloženje (jedini problem jeste odlučiti se za samo jednu).

Znamo šta ćemo nositi ovog proleća: Ova Mona torba je na ramenu svih influenserki (фото 3)
Znamo šta ćemo nositi ovog proleća: Ova Mona torba je na ramenu svih influenserki (фото 4)

I tako, dok se svetski brendovi utrkuju ko će izbaciti, novu it torbu, mi smo dobili svoju. U njenu čast, izrađena je i ekskluzivna xl varijacija na temu u narandžastoj nijansi koja je izložena u Mona butiku u centru Beograda. Simbol brenda, svakako, ali i oda domaćem dizajnu i njegovom uspehu. Dokaz da najbolje stvari možemo da napravimo sami.

Znamo šta ćemo nositi ovog proleća: Ova Mona torba je na ramenu svih influenserki (фото 5)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor